Dziękuję Wam za zainteresowanie. Z rybek mam 2 błazenki wielkości 3 cm, jednego pteropogona ok 4 cm, 3 pseudoanthiasy ok 4 cm, jedną babkę, jednego pokolca ok 7 cm( ctenochaetus strigosus) i jakiegoś małego garbika. Oprócz tego 3 krewetki wundermani, 2 kraby oraz rozgwiazdę piaskową. Karmię 1 kostką mrożonki rano i wieczorem po wcześniejszym płukaniu. Skałę zamawiałem w jednej z firm zajmującej się aquascapingiem. Z tego co mi mówiono klejona była na Marco rocks a następnie przez 6 tyg ożywiana w ich głównym zbiorniku. PO4 -0,64, Mg-1264, Kh-8,4 Ca-445, NO3 ok 40. Sól jaką stosuje to Instant Ocean. Podmianki robię raz w tygodniu 5 %
Historia edycji
Dziękuję Wam za zainteresowanie. Z rybek mam 2 błazenki wielkości 3 cm, jednego pteropogona ok 4 cm, 3 pseudoanthiasy ok 4 cm, jedną babkę, jednego pokolca ok 7 cm( ctenochaetus strigosus) i jakiegoś małego garbika. Oprócz tego 3 krewetki wundermani, 2 kraby oraz rozgwiazdę piaskową. Karmię 1 kostką mrożonki rano i wieczorem po wcześniejszym płukaniu. Skałę zamawiałem w jednej z firm zajmującej się aquascapingiem. Z tego co mi mówiono klejona była na Marco rocks a następnie przez 6 tyg ożywiana w ich głównym zbiorniku. PO4 -0,64, Mg-1264, Kh-8,4 Ca-445, NO3 ok 40.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.