Skocz do zawartości

Historia edycji

anney

anney

26 minutes ago, Nik@ said:

Myślę, że wystarczyłaby odrobina mrozonego pokarmu, jak artemia czy innego, żeby cykl azotowy szybciej się zaczął :)

taki byl plan :p 

26 minutes ago, Nik@ said:

Choć ja widzę w tym sens tylko wtedy, gdy start był na suchej, czystej skale. Aczkolwiek dla męża, jako kucharza szacunek, bo widać po tej krewetce, że kotleta nie rozbija na 1mm i goscie głodni nie wychodzą :)

haha, zdecydowanie nie :D 

21 minutes ago, Hoom said:

Ania krewetka nie jest jako pożywka dla bakteri tylko po to by rozpoczął sie proces azotowy bo nie wiadomo co w skale siedzi i przede wszystkim mówiłem odrobine a nie 23cm :) . 

Pozywke to zamówiłas NP pro . Musisz tez kupić węgiel , dużo węgla z dwa listki :) 

no ja wiem,ze nie 23cm haha ale moj maz chcial dobrze :p;)    

zamowilam pozywke co mi poleciles (caly komplet zreszta), wegiel mam juz w domu.

23 minutes ago, Iceberg said:

Hej...

Maz dal czadu z ta krewetka, 23 cm znacznie lepiej by sie czula na patelni, posypana swieza pietruszka, czosnkiem i na koncu podpalana whisky, no ale maz pewnie to wie...

reszte zjadlam ja ;) :p  z limonka i kolendra swieza :D 

powiem wam,ze mamy super radosc z tym zbiornikiem. czytam was od 4miesiecy dzien w dzien i nadal niewiele wiem :rolleyes: :rofl: 

a ta 23cm krewetka bedzie juz kiedys historia, ktora bede opowiadac ;)   pewnie,ze nie mozemy sie doczekac az beda ryby, jakies korale, ale najfajniejszy jest wlasnie proces powstawania tego zbiornika. kazdy z nas jest zaangazowany w jakis sposob, dzieci sie doksztalcaja o rybach itd. 

anney

anney

25 minutes ago, Nik@ said:

Myślę, że wystarczyłaby odrobina mrozonego pokarmu, jak artemia czy innego, żeby cykl azotowy szybciej się zaczął :)

25 minutes ago, Nik@ said:

Choć ja widzę w tym sens tylko wtedy, gdy start był na suchej, czystej skale. Aczkolwiek dla męża, jako kucharza szacunek, bo widać po tej krewetce, że kotleta nie rozbija na 1mm i goscie głodni nie wychodzą :)

20 minutes ago, Hoom said:

Ania krewetka nie jest jako pożywka dla bakteri tylko po to by rozpoczął sie proces azotowy bo nie wiadomo co w skale siedzi i przede wszystkim mówiłem odrobine a nie 23cm :) . 

Pozywke to zamówiłas NP pro . Musisz tez kupić węgiel , dużo węgla z dwa listki :) 

zamowilam pozywke co mi poleciles (caly komplet zreszta), wegiel mam juz w domu.

22 minutes ago, Iceberg said:

Hej...

Maz dal czadu z ta krewetka, 23 cm znacznie lepiej by sie czula na patelni, posypana swieza pietruszka, czosnkiem i na koncu podpalana whisky, no ale maz pewnie to wie...

powiem wam,ze mamy super radosc z tym zbiornikiem. czytam was od 4miesiecy dzien w dzien i nadal niewiele wiem :rolleyes: :rofl: i nawet taka 23cm krewetka bedzie juz kiedys historia, ktora bede opowiadac ;)   pewnie,ze nie mozemy sie doczekac az beda ryby, jakies korale, ale najfajniejszy jest wlasnie proces powstawania tego zbiornika. kazdy z nas jest zaangazowany w jakis sposob, dzieci sie doksztalcaja o rybach itd. 

anney

anney

13 minutes ago, Nik@ said:

14 minutes ago, Nik@ said:

10 minutes ago, Hoom said:

16 minutes ago, Iceberg said:

Hej...

powiem wam,ze mam super radosc z tym zbiornikiem. czytam was od 4miesiecy dzien w dzien i nadal niewiele wiem :rolleyes: :rofl: i nawet taka 23cm krewetka bedzie juz kiedys historia, ktora bede opowiadac ;)   pewnie,ze nie mozemy sie doczekac az beda ryby, jakies korale, ale najfajniejszy jest wlasnie proces powstawania tego zbiornika. kazdy z nas jest zaangazowany w jakis sposob, dzieci sie doksztalcaja o rybach itd. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.