Skocz do zawartości

Historia edycji

anney

anney

dzieki raffy. tak, nie wpisalam '' ..''  :p  ale na karteczce mamy ze sklepu byla sinularia i quadricolor, stad szukalam tej nieszczesnej 'sinularii' (choc juz znalazlam,ze to lobo)

(ciekawostka) U nas mowia na nie leather corals i sinularia, lobophytum i sarcophyton sa wszystkie sprowadzane do korala skorzastego i jeszcze nie zdarzylo mi sie, zebym widziala w akwarystycznym tutaj lacinskie nazwy :Neutral dlatego jak cos widze, to pozniej szukam w necie i myle glona wlosowatego z bryopsis ;):banghead wkurzajace to strasznie.

57 minutes ago, Nik@ said:

A co to za sinularia? Mnie bardziej przypomina sarco lub lobophytona. Otarciami się nie przejmuj. 

Grzybki to może być wyblakły rhodactis inchoata na przykład. 

Edit: nie zauwazylam że Raffy mnie ubiegł :D

no wlasnie nie sinularia, mimo iz na karteczce mama miala napisane sinularia i quadri.  dobrze,ze to chociaz krewni :p 

ile dac czasu anemonowi na oswojenie, zanim dam mu krewetke?

jak dobrze,ze wy tu jestescie :D <3 

anney

anney

dzieki raffy. tak, nie wpisalam '' ..''  :p  ale na karteczce mamy ze sklepu byla sinularia i quadricolor, stad szukalam tej nieszczesnej 'sinularii' (choc juz znalazlam,ze to lobo)

(ciekawostka) U nas mowia na nie leather corals i sinularia, lobophytum i sarcophyton sa wszystkie sprowadzane do korala skorzastego i jeszcze nie zdarzylo mi sie, zebym widziala w akwarystycznym tutaj lacinskie nazwy :Neutral dlatego jak cos widze, to pozniej szukam w necie i myle glona wlosowatego z brypsis ;):banghead wkurzajace to strasznie.

56 minutes ago, Nik@ said:

A co to za sinularia? Mnie bardziej przypomina sarco lub lobophytona. Otarciami się nie przejmuj. 

no wlasnie nie sinularia, mimo iz na karteczce mama miala napisane sinularia i quadri.  dobrze,ze to chociaz krewni :p 

anney

anney

U nas mowia na nie leather corals i sinularia, lobophytum i sarcophyton sa wszystkie sprowadzane do korala skorzastego i jeszcze nie zdarzylo mi sie, zebym widziala w akwarystycznym tutaj lacinskie nazwy :Neutral dlatego jak cos widze, to pozniej szukam w necie i myle glona wlosowatego z brypsis ;):banghead wkurzajace to strasznie.

6 minutes ago, Nik@ said:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.