No po zlapaniu go zrobiam ogledziny stad wiem,ze to mitrax. Czytalam bardzo rozne opinie o nim, na innym forum bardzo narzekali na jego apetyt na korale, wiec stwierdzilam,ze nie bede ryzykowac (przez 2 miesiace go nie zauwazylam) w sumpie bedzie mu dobrze, tym bardziej ze w nowym sumpie (za tydzien) bedzie mial 50l dla siebie. I tak, w refugium mam juz glony (chaetomorpha, dopiero co zaczyna rosnac dragon tongue algae i troche taxifolii. A w razie potrzeby (rozrostu glonow w glownym) go przerzuce (i potem wez go zlap ). a refugium mam w zasadzie od poczatku.
Historia edycji
No po zlapaniu go zrobiam ogledziny stad wiem,ze to mitrax. Czytalam bardzo rozne opinie o nim, na innym forum bardzo narzekali na jego apetyt na korale, wiec stwierdzilam,ze nie bede ryzykowac (przez 2 miesiace go nie zauwazylam) w sumpie bedzie mu dobrze, tym bardziej ze w nowym sumpie (za tydzien) bedzie mial 50l dla siebie. I tak, w refugium mam juz glony (cheatomorpha, dopiero co zaczyna rosnac dragon tongue algae i troche taxifolii. A w razie potrzeby (rozrostu glonow w glownym) go przerzuce (i potem wez go zlap ). a refugium mam w zasadzie od poczatku.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.