Skocz do zawartości

Historia edycji

xroksana22

xroksana22

komin nie jest obklejony. Mam czarna folie kupiłam ja aby okleić szklo w sumpie aby reaktora glonowego nie swiecilo na odpieniacz ale mam Malo miejsca miedzy kominem a szafka i nie wiem czy profesjonalnie da się okleić przy ledach nawet nie widzę tylu komina.Komin ma 52 cm długości szyba 70cm w Akwa Swiecie gdzie skladalam zamówienie na akwarium tak powiedzieli ze będzie ok. Kable narazie się plataja jakos to ogarne sterowniki do Jebao poprzklejane do szyby do pompy reaktora wapnia i jeszcze jednego cylkulatora bo ta Jebao co mam to tak na 55 cm długości na 9 biegu jest ok ale przy 70 cm to moze w przyszlosci byc za malo.

Co do bakterii to narazie codziennie idzie 25ml Special Blend i 10ml Thera P jedna ampulka Bio Algenex Equo i co drugi dzień Bacterya raz w tygodniu pozywka Nutrobact tez z Equo mam tez końcówkę Probio F i NP pro i PROBiO S z AF co stosuje w obecnym akwarium wiec jakmi się przypomni to dam 3-4 kropelki tak 1-2 razy w tygodniu. Nudów zrobiłam test ba NO 3 dzis jest 0 KH rośnie 10 dnia bylo 7,5 dzis 8,4 mierzone fotometrem aby miec temperaturę 25,2st C pracują 2 grzalki 300 w i 100w swiatlo narazie 2x54w ATI Blue + 2x39w Actinic Ati +pink z Pacyfic Sun (jest troche zimna) wrócę do Giessmana Ledy ustawilam juz docelowo narazie swiatla nie zwiększam bo wzmaga to Dino na piasku albo cos innego takie brązowe nitki i to w sumie tam gdzie swieca niebieskie Ledy maja u mnie ustawienie 60% Blue 30% actinic 10% biel zimna i 5% biel ciepla .

xroksana22

xroksana22

komin nie jest obklejony. Mam czarna folie kupiłam ja aby okleić szklo w sumpie aby reaktora glonowego nie swiecilo na odpieniacz ale mam Malo miejsca miedzy kominem a szafka i nie wiem czy profesjonalnie da się okleić przy ledach nawet nie widzę tylu komina.Komin ma 52 cm długości szyba 70cm w Akwa Swiecie gdzie skladalam zamówienie na akwarium tak powiedzieli ze będzie ok. Kable narazie się plataja jakos to ogarne sterowniki do Jebao poprzklejane do szyby do pompy reaktora wapnia i jeszcze jednego cylkulatora bo ta Jebao co mam to tak na 55 cm długości na 9 biegu jest ok ale przy 70 cm to moze w przyszlosci byc za malo.

xroksana22

xroksana22

komin nie jest obklejony. Mam czarna folie kupiłam ja aby okleić szklo w sumpie aby reaktora glonowego nie swiecilo na odpieniacz ale mam Malo miejsca miedzy kominem a szafka i nie wiem czy profesjonalnie da się okleić przy ledach nawet nie widzę tylu komina.Komin ma 52 cm długości szyba 70cm w Akwa Swiecie gdzie skladalam zamówienie na akwarium tak powiedzieli ze będzie ok

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.