Skocz do zawartości

Historia edycji

R.I.P

R.I.P

Mam dwa gatunki Macropharyngodon i kilka inmych wargaczy z gatunków Helichoeres , Parachelinus , Cirhilabrus ... i nie ma miedzy nimi żadnych problemów. Natomiast  P.hexatenia to wcielony diabeł i majac go już w zbiorniku poważnie rozważyłbym zakup innego wargacza.

Macropharyngodon to gatunek bardzo spokojny  , szybko ulegający stresowi.  Nękany może  ulegać chorobom. Najlepiej pozbyć się hexy a wtedy akwa stoi otworem dla innych wargaczy ...

PK

R.I.P

R.I.P

Mam dwa gatunki Macropharyngodon i kilka inmych wargaczy z gatunków Helichoeres , Parachelinus , Cirhilabrus ... i nie ma miedzy nimi żadnych problemów. Natomiast  P.hexatenia to wcielony diabeł i majac go już w zbiorniku poważnie rozważyłbym zakup innego wargacza.

Macropharyngodon to gatunek bardzo spokojny  , szybko ulegający stresowi.  Nękany może  ulegać chorobom. Najlepiej pozbyć się hexy a wyedy akwa stoi otworem dla innych wargaczy ...

PK

R.I.P

R.I.P

Mam dwa gatunki Macropharyngodon i kilka inmych wargaczy z gatunków Helichoeres , Parachelinus , Cirhilabrus ... i nie na miedzy nimi żadnych problemów. Natomiast P.hexatenia to wcielony diabeł i majac go już w zbiorniku poważnie rozważylłb zakup innego wargacza.

Macropharyngodon to gatunek bardzo spokojny  , szybko ulegający stresowi.  Nękany może  ulegać chorobom. Najlepiej pozbyć się hexy a wyedy akwa stoi otworem dla innych wargaczy ...

PK

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.