Skocz do zawartości

Historia edycji

lukiblack

lukiblack

Hehe bo koralowce są na skale, szczepki na podstawkach. Lubię jak koralowce rosną od szczepek, nabierają wtedy naturalnego kształtu w zbiorniku ;) jeżelio LPSy chodzi, wolę piłki niż płaszczaki. 

Jak dla mnie to jest już nadzgane a nie łyso ;) pamiętaj Krzyśku że mam jeszcze stronę B której nie da się zrobić fotki, tam : Euphyllie, Goniopory, Goniastrea, Leptosteris i Leptastrea. 

Szczepki sobie rosną i wybieram którą chcę w akwarium. Jestem zafascynowany Dragon soulemPSX_20190909_235057.jpg.ee95983507f393df17d4135eb241a7f2.jpg

lukiblack

lukiblack

Hehe bo koralowce są na skale, szczepki na podstawkach. Lubię jak koralowce rosną od szczepek, nabierają wtedy naturalnego kształtu w zbiorniku ;) jeżelio LPSy chodzi, wolę piłki niż płaszczaki. 

Jak dla mnie to jest już nadzgane a nie łyso ;) pamiętaj Krzyśku że mam jeszcze stronę B której nie da się zrobić fotki, tam : Euphyllie, Goniopory, Goniastrea, Leptosteris i Leptastrea. 

Szczepki sobie rosną i wybieram którą chcę w akwarium. Jestem zafascynowany Dragon soulemDSC_0609.jpg.cf4f3b9be253c3d506de74a9e3248929.jpg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.