Skocz do zawartości
michu23

[K / P] szczepki

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! ponieważ podpinanie się pod inne posty nic nie dało, jest moja indywidualna prośba i pytanie zarazem. Przyjmę szczepki koralowców... Interesowałyby mnie zoanthusy, Palythoa, Ricordea, Rhodactis (czy jakiekolwiek grzybki, pojedyncze polipy nawet..)Sinularia sp... nadal czekam na jakies oferty :D pozdrawiam! Michal

p.s.do pozbycia sie mam czerwone algi o czym informowalem ale chetnych chyba brak...

120x50x50.Odpieniacz EVO3000,RW8,Eheim StreamOn 4000plus,Pacific Sun Metis Hyperion S2 2x75W,Tunze 3163,3162.23kgLS,25kg skaly.LPSy i miekkie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja łaskawie przyjme wszystkie akwaria o wartości 20.000 zł+ , twardasy o wartosci 200 zl + za szczepke.

P.S Moze byc tez mercedes i willa na Hawajach. Nie pogardze również darmowymi pieniędzmi oraz akcjami googli.

P.S 2 : poniewaz podpinanie pod posty mi WIELKIEJ KROLOWEJ nie dalo wiecej niż 300.000 zł w koralach i pieniadzach, prosze wpłacac na moje konto sumy nie mniejsze od 1 mln zł. Musiałem sie wysilic i zalożyc swoj wlasny temat -.- . CO ZA PONIŻENIE!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@zenekwesolek

Mimo wesolkowatosci w nicku mnie to nie rozbawilo.

@michu23

Jezeli kiedys odwiedzisz Warszawe to zapraszam - Cladiella sie znajdzie, Zoanthusy brazowo-pomaranczowo-zielone tez, Rhodactis tez :D

"""Projekt 300"" - powolne zasiedlanie i szlifowanie szczegolow."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@zenekwesolek

skontaktuj sie z ojcem dyrektorem...

@ocelocik - dzieki :D odpowiedz mnie rozwalila a raczej glupota... ale coz to 1 post... pewnie juz o nic nie poprosze...

120x50x50.Odpieniacz EVO3000,RW8,Eheim StreamOn 4000plus,Pacific Sun Metis Hyperion S2 2x75W,Tunze 3163,3162.23kgLS,25kg skaly.LPSy i miekkie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
michu23 :

Witam! ponieważ podpinanie się pod inne posty nic nie dało, jest moja indywidualna prośba i pytanie zarazem. Przyjmę szczepki koralowców... Interesowałyby mnie zoanthusy, Palythoa, Ricordea, Rhodactis (czy jakiekolwiek grzybki, pojedyncze polipy nawet..)Sinularia sp... nadal czekam na jakies oferty :D pozdrawiam! Michal

p.s.do pozbycia sie mam czerwone algi o czym informowalem ale chetnych chyba brak...

Jak byś był w Lublinie przypadkiem to coś się znajdzie. Ostatnio coś wysyłałem i niestety zmarzło po drodze (nie PKP) wiec nie wysyłam. NIe jest więc problemem oddanie czegoś z akwarium tylko wysyłka i brak czasu/chęci na nią. Najlepiej zagadać do kogoś na prv z okolicy - wtedy jest dużo łatwiej bo można sobie podjechac, pogadać i odebrać. Mój pokolec pewnie ze smakiem zjadłby te glony, więc gdybyś mieszkał bliżej na pewno byśmy się wymienili.

PS. Tym zenkiemwesołkiem sobie głowy nie zawracaj

"W akwarium wszystko co dobre dzieje się powoli ;) 250 l delta + sump 100 l. LED 180W

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ zenekwesołek jeśli nie masz nic więcej do powiedzenia oprócz błaznowania to daruj sobie to forum:(.Szkoda mojego czasu na czytanie głupich postów .MNIE to nie bawi:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gosc chyba nie slyszal nic w temacie podziele sie szczepkami czy tez zamienie na inne... i go zdziwienie walnelo. szkoda ze w tak niemily sposob sie powital z nami a raczej ze mna no ale trudno...

@Darek S... moge wyslac te glony jakby co... tak chetnych brak na wymiane...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.