Radzę dwa razy się zastanowić zanim zrobicie zakupy u Pana Patryka z Lublina wystawiajacego swoje zoaski i inne rarytaski na olx.
Zamawialem 5 korali
Na screenie widać 4 ale nie będę zamieszczał całej korespondencji bo to nie ma sensu.
Więc zamówienie było na 4x zoa i discosoma widoczna na zdjęciu.
Cena za całość 200zl już z wysylka fedex. Paczka wysłana w pon. O 16, wtorek 14 jest u mnie. Sprawa zajął się wyszkolony osobnik z rodziny. Oczywiście nie informowalem co ma byc bo nie sądziłem że ludzie są zdolni robić takie walki. Jak dojechałem do domu to mnie zamurowalo. Zamawiane było 5 rzeczy, były 4 słoiki z zoa, brak discosomy.
Co zamawialem widać na screenie, z 4 zoa które dotarły 3 się rozpuscily. Również były w rozmiarze jak ta szczepka którą przeżyła (Może wina wysyłki, nie wnikam - z obietnic sprzedawcy mialo byc super). Tego który przetrwał zamieszczam zdjecie
CD. W 2 poscie
Z racji rozmiaru zdjęć i limitu nie mogłem wstawić więcej.
Podsumowując zamówiłem 4 zoa I discosoma, otrzymałem 4 zoa. 3 się rozpuscily. Skontaktowałem się ze sprzedawcą.
Więcej danych nie wstawiam z wiadomych powodów. Szczepki w cenie 30-50zl więc cena nie odpowiada rozmiarów nawet.