Skocz do zawartości

Historia edycji

Bishop358

Bishop358

Piękne macie sztuki. Aż się jeszcze bardziej nakręciłem :) Nie przypuszczałbym że te kokony mogą być aż tak duże! Ale dla chcącego nic trudnego :D

7 godzin temu, TMK napisał:

obciełam miał strasznie gruby i brudny.

Ciężko mi to sobie wyobrazić. Jak to obcięłaś? Poprzycinałaś mu boki? 

7 godzin temu, wasiu692 napisał:

Piękne zwierzę a w nocy to obłędnie świeci pod niebieskim/uv światłem! 

Czy UV nie jest czasem zabojcze dla mikroorganizmow? 

No więc po przeczytaniu waszych opinii i sposobów plan jest taki aby dokupić trochę skały i na pustym, otwartym piachu ułożyć mu grotkę do której go wsunę i położę na piachu, ewentualnie przysypię. Pytanie co z głową, czy ten ślicznotek sam wyciągnie głowę/szyję w górę czy lepiej podłożyć mu kawałek skałki pod nia?

Bishop358

Bishop358

Piękne macie sztuki. Aż się jeszcze bardziej nakręciłem :) Nie przypuszczałbym że te kokony mogą być aż tak duże! Ale dla chcącego nic trudnego :D

7 godzin temu, TMK napisał:

7 godzin temu, wasiu692 napisał:

Czy UV nie jest czasem zabojcze dla mikroorganizmow? 

No więc po przeczytaniu waszych opinii i sposobów plan jest taki aby dokupić trochę skały i na pustym, otwartym piachu ułożyć mu grotkę do której go wsunę i położę na piachu, ewentualnie przysypię. Pytanie co z głową, czy ten ślicznotek sam wyciągnie głowę/szyję w górę czy lepiej podłożyć mu kawałek skałki pod głową?

Bishop358

Bishop358

5 godzin temu, TMK napisał:

4 godziny temu, wasiu692 napisał:

W nocy masz uv czy niebieski led?  :D

No więc po przeczytaniu waszych opinii i sposobów plan jest taki aby dokupić trochę skały i na pustym, otwartym piachu ułożyć mu grotkę do której go wsunę i położę na piachu, ewentualnie przysypię. Pytanie co z głową, czy ten ślicznotek sam wyciągnie głowę/szyję w górę czy lepiej podłożyć mu kawałek skałki pod głową?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.