Skocz do zawartości

Historia edycji

morfi

morfi

Używek raczej nie chce,bo to różnie z nimi bywa a co na gwarancji to na gwarancji,w końcu ma to służyć parę lat :) bardziej byłbym skłonny do tego odpieniacza  Bubble Magus Curve A5  producent przewidział go od 300 do 500 l więc można powiedzieć ze jest po środku tego co mam.A za mocny odpieniacz nie wyjałowi mi za bardzo wody? chciałbym uniknąć lania suplementów do akwarium -tylko podmiany świeżej solanki.

Co do oświetlenia to myślę dokładnie o tej belce : NemoLight Aqua Fresh 54W LED 

morfi

morfi

Używek raczej nie chce,bo to różnie z nimi bywa a co na gwarancji to na gwarancji,w końcu ma to służyć parę lat :) bardziej byłbym skłonny do tego odpieniacza  Bubble Magus Curve A5  może być ? 

morfi

morfi

Używek raczej nie chce,bo to różnie z nimi bywa a co na gwarancji to na gwarancji,w końcu ma to służyć parę lat :) bardziej byłbym skłonny do tego Bubble Magus Curve A5 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.