Skocz do zawartości

Historia edycji

piotrs

piotrs

4 minuty temu, Dexter2k13 napisał:

własnie ten bubble magus a9 z opisu spełnia wszystkie moje założenia + cena najbardziej korzystna. Ale z drugiej strony jeśli materiały z których jest wykonany są słabe to wolę dopłacić raz za coś lepszego niż po roku zmieniać ten odpieniacz na coś lepszego

bubble magus ma wbudowana pompe wiec mało miejsca zajmuje, dwa nie masz problemów z czesciami zamiennymi w pl. Jak chcesz dopłacić  bo chcesz markowe to masz Tunze DOC Skimmer 9415 albo juz kozak sprzet o 100 zł drozszy Tunze DOC SKimmer 9430
 wszystko zalezy jaki masz budzet. Ja skłądam sprzet do 160/70/60 i pierw bede brał magusa a9. rok ma gwarancje, jednak jak nie bedzie dawał ady bo planuje duzo ryb to sprzedam go i dołoże i kupie cos mocniejszego. Zawsze to koszty rozciagniete w czasie. Nie orywajmy że to drogie hobby

piotrs

piotrs

1 minutę temu, Dexter2k13 napisał:

własnie ten bubble magus a9 z opisu spełnia wszystkie moje założenia + cena najbardziej korzystna. Ale z drugiej strony jeśli materiały z których jest wykonany są słabe to wolę dopłacić raz za coś lepszego niż po roku zmieniać ten odpieniacz na coś lepszego

bubble magus ma wbudowana pompe wiec mało miejsca zajmuje, dwa nie masz problemów z czesciami zamiennymi w pl. Jak chcesz dopłacić  bo chcesz markowe to masz Tunze DOC Skimmer 9415 albo juz kozak sprzet o 100 zł drozszy Tunze DOC SKimmer 9430

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.