Skocz do zawartości

Historia edycji

Foo lszklo

Foo lszklo

32 minuty temu, Dawid006 napisał:

Purge nie dziala przy okazji straty w obsadzie. Levamisol tez nie zabija aefw, z saliferta preparat nie dziala na aefw tylko ewentualnie na wirki. Aby uporac się z tym polecam af dip i moczenie 5x co tydzien. Rx pro nie polecę bo straciłem do niego zaufanie wyglada, ze jest malo skuteczny. Coral protect trochę za agresywny dla acropor

Purger DZIAŁA .Wszystkich  dipów używałem i najlepszy wypad coral prtect mocze w nim acropory od 7do 10min a w instrukcji jest napisane max 5min nigdy żaden koral nie padł używam go od 3lat i nigdy nie zmienię na inny Flatwormsy już odpadają w 2 min kąpania 

Foo lszklo

Foo lszklo

26 minut temu, Dawid006 napisał:

Purge nie dziala przy okazji straty w obsadzie. Levamisol tez nie zabija aefw, z saliferta preparat nie dziala na aefw tylko ewentualnie na wirki. Aby uporac się z tym polecam af dip i moczenie 5x co tydzien. Rx pro nie polecę bo straciłem do niego zaufanie wyglada, ze jest malo skuteczny. Coral protect trochę za agresywny dla acropor

Wszystkich  dipów używałem i najlepszy wypad coral prtect mocze w nim acropory od 7do 10min a w instrukcji jest napisane max 5min nigdy żaden koral nie padł używam go od 3lat i nigdy nie zmienię na inny Flatwormsy już odpadają w 2 min kąpania 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.