Skocz do zawartości

Historia edycji

piotrs

piotrs

2 minuty temu, Paragon napisał:

no to masz cos strasznie nie halo, ja mam w kranie 280-350 i po membranie od 4-6 (ale to po dwóch membranach ), do zera zbijam żywicą, Ty masz w kranie praktycznie czysciutką wodę 40-60, po membranie powinieneś mieć 001 i nie więcej w sumie nawet nie potrzebujesz żywicy 

mam tak jak wleje do szklanki wode 001-002 jednak w beczce jak mi naleci z 40-50l pokazuje 003- 004

może kwestia juz wymiany pre filtrów, bo już mam 1 brazowy.

piotrs

piotrs

2 minuty temu, Paragon napisał:

no to masz cos strasznie nie halo, ja mam w kranie 280-350 i po membranie od 4-6 (ale to po dwóch membranach ), do zera zbijam żywicą, Ty masz w kranie praktycznie czysciutką wodę 40-60, po membranie powinieneś mieć 001 i nie więcej w sumie nawet nie potrzebujesz żywicy 

mam tak jak wleje do szklanki wode 001-002 jednak w beczce jak mi naleci z 40-50l pokazuje 003- 004

może kwestia juz wymiany pre filtrów, bo już mam 1 brazowy.

piotrs

piotrs

Teraz, Paragon napisał:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.