Skocz do zawartości

Historia edycji

Sygen

Sygen

8 minut temu, Paragon napisał:

tak dokładnie idąc twoim tokiem myślenia jeżeli wszyscy piszą że hmm dla przykładu bmw ( :) ) są do d*py i się psuja i są drogie w naprawie to znaczy że Ty jako osoba nawet nie siędząca w środku ale za to czytająca opinie na forum możesz wiarygodnie pisać o tym że auto jest słabe, czy to nie jest tak że powielasz cos o czym nie masz pojęcia zastanow się chwilkę :P

Powiem w prost nie mam nic do Ciebie slowo, ale jak ktoś piszę bez wiedzy praktycznej o czymś o czym nie ma pojecia tylko powiela opinie innych, bo z gory zakładasz że opinie ktore powielasz są prawdziwe, to sorki ale gadasz od rzeczy i twoje rozumowanie jest jakimś wielkim nieporozumieniem, ale zauważyłem że jesteś raczej osoba która broni swojego zdania bez względu czy ma rację czy nie i nie daje dojść do głosu żadnym argumentom mogę tak wywnioskować co nie mimo że Cie nie znam ale tak wywnioskowałem z twojej wypowiedzi na forum, czy mam rację czy nie?

przemyśl :P

Aha czyli wszyscy co pisali tutaj na tym forum o awariach pomp są nie wiarygodni a ja powielam ich bzdury ha ha dobry jesteś zastanów się o czym Ty piszesz.Czyli koledzy i koleżanki co zepsuły wam się pompy według kolegi jesteście kłamcami bo ja powielam nie prawdziwe informacje a wy to wymyśliliście.Zastanów się co Ty klepiesz:thumbdown:

Sygen

Sygen

1 minutę temu, Paragon napisał:

tak dokładnie idąc twoim tokiem myślenia jeżeli wszyscy piszą że hmm dla przykładu bmw ( :) ) są do d*py i się psuja i są drogie w naprawie to znaczy że Ty jako osoba nawet nie siędząca w środku ale za to czytająca opinie na forum możesz wiarygodnie pisać o tym że auto jest słabe, czy to nie jest tak że powielasz cos o czym nie masz pojęcia zastanow się chwilkę :P

Powiem w prost nie mam nic do Ciebie slowo, ale jak ktoś piszę bez wiedzy praktycznej o czymś o czym nie ma pojecia tylko powiela opinie innych, bo z gory zakładasz że opinie ktore powielasz są prawdziwe, to sorki ale gadasz od rzeczy i twoje rozumowanie jest jakimś wielkim nieporozumieniem, ale zauważyłem że jesteś raczej osoba która broni swojego zdania bez względu czy ma rację czy nie i nie daje dojść do głosu żadnym argumentom mogę tak wywnioskować co nie mimo że Cie nie znam ale tak wywnioskowałem z twojej wypowiedzi na forum, czy mam rację czy nie?

przemyśl :P

Aha czyli wszyscy co pisali tutaj na tym forum o awariach pomp są nie wiarygodni a ja powielam ich bzdury ha ha dobry jesteś zastanów się o czym Ty piszesz.Czyli koledzy i koleżanki co zepsuły wam się pompy według kolegi jesteście kłamcami bo ja powielam nie prawdziwe informacje a wy to wymyśliliście.Zastanów się ci Ty klepiesz:thumbdown:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.