Czytam ten temat i jako kompletny świeżak przypomina mi to trochę dyskusje na temat samochodu "nie kupujcie auta na F bo się psują tak usłyszałem od kolegi". Druga sprawa że czytając tematy patrząc na ceny tych pompek czy cyrkulatorów ich musi być od groma w "obiegu", na pewno więcej niż tych droższych modeli co przekłada się prosto na ilość zgłoszeń o awarii, według mnie obstawanie opierając się tylko na tym(tematy na forum), że coś jest bardziej awaryjne od czegoś jest kompletnie niewiarygodne nie znając skali.
Historia edycji
Czytam ten temat i jako kompletny świeżak przypomina mi to trochę dyskusje na temat samochodu "nie kupujcie auta na F bo się psują tak usłyszałem od kolegi". Druga sprawa że czytając tematy patrząc na ceny tych pompek czy cyrkulatorów ich musi być od groma w "obiegu", na pewno więcej niż tych droższych modeli co przekłada się prosto na ilość zgłoszeń o awarii, według mnie obstawanie opierając się tylko na tym że coś jest bardziej awaryjne od czegoś jest kompletnie niewiarygodne nie znając skali.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.