28 minut temu, Paragon napisał:Rozmowa z Tobą jest bez sensu fanatykowi nie wytłumaczysz że czarne jest czarne a białe jest białe, masakra stwierdzam że możesz chodzisz w pochodach, marszach, wiecach i tym podobnych zgromadzeniach, gdzie nie jest wymagane myślenie wystarczy, krzyczeć za innymi to co inni wymyślą lub uważaja brawo Ty
![]()
Ps. sadzisz się na jebao jak by to była twoja krucjata, kolejny raz Ci powtarzam nie miałeś styczności z tymi pompami ale wiesz najwięcej, każdy normalny myślący człowiek wie że marka jebao/jecod i chyba jeszcze aqua nova wszystko jedno nie jest marką the best of, ale jakosć do ceny wedlóg mnie jest bardzo dobra, jest jej sporo na rynku i ludzie wydając 1/5 kwoty za jaka są pompy konkurencji wiedzą że jebao nie jest numerem jeden na świecie, a Ty porównujesz pompę za 300zł z pompami za 1 tyś i więcej.
Każde urządzenie ma swoich zwolenników i przeciwników każde i nie ma bata nikt jeszcze nie zadowolił wszystkich, zawsze potrafię ludzi zrozumieć którzy maja doświadczenie z tym o czym mowią, są ludzie którym te pompy padają po pół roku są tacy którym chodzi 5 lat, ale nigdy nie zrozumiem Troli no jakoś nie mogę, co tam się w czesiu kotłuje jaka to daję satysfakcję, jeszcze niedawno miałeś pretensje do moderatorów i wyciągaleś jakieś wnioski spiskowe przeciwTobie bo podobno zmowa i nie chcieli twoich i wedlug Ciebie tylko twoich ogłoszeń wystawiać, masz Pan jeszcze kontakt z rzeczywistością???
Autor zadał proste pytanie nie znasz odpowiedzi to po co produkujesz się
Po pierwsze kto porównuje pompy ja?to Ty dałeś porównanie pomp tunze nie ja więc nie kłam że ja je porównuje czytaj co piszesz
Po drugie jak dokładnie przeczytałeś ten temat to już w tym temacie co dyskutujemy popsuło się około 25 pomp (przyjmę żę Rafffy14 popsuło mu się 10 bo napisał kilkanaście) więc nie chrzań głupot że to nie badziew. Wypowiedziało się paru użytkowników którym padły pompy a jest ich aż 25 sztuk no to świadczy o rewelacyjnej pompie.Nie wydam na pompę 300-400 zł i będę liczył że mi się uda bo może trafię na dobrą i trochę popracuje.Jeśli już bym wydał to liczyłbym się z opiniami użytkowników którzy według mnie piszą prawdę i nie podważam ich wypowiedzi że są systematyczne awarie i się non stop psują.Według Ciebie ten co nie ma danej pompy nie ma prawa głosu żałosne.
Ostatnia sprawa to jak nie możesz sobie poradzić ze swoimi kompleksami i swoją głupotą to piszesz o jakiś beznadziejnych marszach i wrzucasz politykę.Śmieszny jesteś i sięgnąłeś już dna tymi swoimi wypocinami.Przyczepiłeś się już do mnie od dłuższego czasu jak smród do gaci i czepiasz się każdych moich wypowiedzi.