Skocz do zawartości

Historia edycji

cheopsik

cheopsik

Obsada nie duża. Zebrasoma scopas, dwa blazenki, jeden salarias, loretka, decora, krewetka czyszczącą, krab pustelnik i kilka ślimaków. Kilka korali, capnelle dwie szczepki, dwa zoa z kilkoma główkami, euphile jedna, acalacanstere, pavone, favie, milke i rodactisa, dwie montipory w tym digitata sztuke i serementis, blastomusse, goniopore i sie ładnie pompuje oraz papye. Wszystkie szczepki dosyć małe ta papya narazie taka większą rośnie i zoa podwoily ilosc główek. Montipory świeże jak euphila i goniopora :) zaraz sie postaram zdjęcie wrzucić bo z telefonu za dużo zajmuje :) 

5 godzin temu, Arek77 napisał:

A jaką masz obsadę? Wstaw fotkę.

Lepiej byłoby trochę suchym pokarmem podkarmić rybki.

Z tym pokarmem to sie też zastanawiałem ale taka rade z ta stynka dostałem, choć ciekawe czy podbny efekt by nie dało mrożone jedzenie. Jednak zapewniał że on to stosuje i sie dobrze sprawdza wiec zobaczymy :)

Wargatka już nie ma :( Mimo siatki wyskakiwał 7 raz i ten siódmy raz okazł się ostatni. Zdjęcie robione jakiś czas temu.

IMG_20210421_130135_resized_20210508_112448783.jpg

Glon z dzisiaj :(

IMG_20210508_125558_resized_20210508_112448331.jpg

IMG_20210508_125610_resized_20210508_112448580.jpg

cheopsik

cheopsik

Obsada nie duża. Zebrasoma scopas, dwa blazenki, jeden salarias, loretka, decora, krewetka czyszczącą, krab pustelnik i kilka ślimaków. Kilka korali, capnelle dwie szczepki, dwa zoa z kilkoma główkami, euphile jedna, acalacanstere, pavone, favie, milke i rodactisa, dwie montipory w tym digitata sztuke i serementis, blastomusse, goniopore i sie ładnie pompuje oraz papye. Wszystkie szczepki dosyć małe ta papya narazie taka większą rośnie i zoa podwoily ilosc główek. Montipory świeże jak euphila i goniopora :) zaraz sie postaram zdjęcie wrzucić bo z telefonu za dużo zajmuje :) 

5 godzin temu, Arek77 napisał:

Z tym pokarmem to sie też zastanawiałem ale taka rade z ta stynka dostałem, choć ciekawe czy podbny efekt by nie dało mrożone jedzenie. Jednak zapewniał że on to stosuje i sie dobrze sprawdza wiec zobaczymy :)

IMG_20210421_130135_resized_20210508_112448783.jpg

IMG_20210508_125558_resized_20210508_112448331.jpg

IMG_20210508_125610_resized_20210508_112448580.jpg

cheopsik

cheopsik

4 godziny temu, Arek77 napisał:

cheopsik

cheopsik

Obsada nie duża. Zebrasoma scopas, dwa blazenki, jeden salarias, loretka, decora, krewetka czyszczącą, krab pustelnik i kilka ślimaków. Kilka korali :) zaraz sie postaram zdjęcie wrzucić bo z telefonu za dużo zajmuje :)

4 godziny temu, Arek77 napisał:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.