Ma sporo produktów ale to raczej dla klientów dla których zakłada akwaria coś zawsze trzyma na stanie. Do prawdziwego sklepu to jeszcze daleko. Raczej bazuje na zamówieniach i dopiero ściąga coś do siebie ale jeśli chcesz coś zamówić to można to zrobić w sklepach internetowych i na drugi dzień już masz. U Adama to raczej zamawiałem cały zestaw na start i on już składa wszystko w całość. A teraz byłem u niego po pierwsze zwierzaczki. Fajne jest to że możesz coś wybrać bo z reguly pływa w głównym akwarium.
Historia edycji
Ma sporo produktów ale to raczej dla klientów dla których zakłada akwaria coś zawsze trzyma na stanie. Do prawdziwego sklepu to jeszcze daleko. Raczej bazuje na zamówieniach i dopiero ściąga coś do siebie ale jeśli chcesz coś zamówić to można to zrobić w sklepach internetowych i na drugi dzień już masz. U Adama to raczej zamawiałem cały zestaw na start i on już składa wszystko w całość. A teraz byłem u niego po pierwsze zwierzaczki. Fajne jest to że możesz coś wybrać bo z regionu pływa w głównym akwarium.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.