Skocz do zawartości

Historia edycji

Lector

Lector

OK, nagrałem co i jak - nie jest to jakieś trudne :)

Po pobraniu i rozpakowaniu archiwum działamy na komputerze:

Po tych dwóch instalacjach mamy już gotowy kontroler, teraz przechodzimy na telefon lub z komputera łączymy się z WiFi sterownika.

UWAGA, skrypt (strona z wykresami) działa u mnie poprawnie na przeglądarce Chrome, na FireFox nie pokazuje się poprawnie okno wykresów.

Na końcu pokazuje gdzie możemy podpiąć pod swoją sieć WiFi, w tedy na stronie z wykresm pokazuje pod jakim adresem będzie dostępny sterownik.
Zawsze możemy podłączyć się z WiFi modułu i prze adres 192.168.4.1

Ja jeszcze nie mam podpiętych modułów od PWM i zegara, co z resztą widać w tabeli nad wykresami.

Mam nadzieje ze komuś się przyda opis (filmiki).

Lector

Lector

Po tych dwóch instalacjach mamy już gotowy kontroler, teraz przechodzimy na telefon lub z komputera łączymy się z WiFi sterownika.

UWAGA, skrypt (strona z wykresami) działa u mnie poprawnie na przeglądarce Chrome, na FireFox nie pokazuje się poprawnie okno wykresów.

Na końcu pokazuje gdzie możemy podpiąć pod swoją sieć WiFi, w tedy na stronie z wykresm pokazuje pod jakim adresem będzie dostępny sterownik.

Ja jeszcze nie mam podpiętych modułów od PWM i zegara, co z resztą widać w tabeli na wykresami.

Lector

Lector

Na końcu pokazuje gdzie możemy podpiąć pod swoją sieć WiFi, w tedy na stronie pokazuje pod jakim adresem będzie dostępny sterownik.

Ja jeszcze nie mam podpiętych modułów od PWM i zegara, co z resztą widać w tabeli na wykresami.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.