Skocz do zawartości

Historia edycji

Hoom

Hoom

Akwarium będzie miało 120cmx76cm  wysokość prawdopodobnie 60cm 

za względu na to ze będzie dość szerokie wymyśliłem sobie ze sump zrobię na maksymalną możliwą szerokość a długość około 30 cm krótszą niż akwarium  . By zmieścić graty 

co do samego sumpa będzie on miał trzy przegrody w pierwszej clarisea + odpieniacz , druga tylko skala bez glonow , itd. Trzecia będzie przedzielona na dwie części w jednej będzie dolewka Max 10-15 litrów ( dolewka bezpośrednia z filtra ro ) i druga cześć trzeciej przegrody dwie pompy , jedna powrotu a druga do zasilenia wszystkich reaktorów . 

Przegroda druga będzie przykryta szybą a na niej będą reaktory biopallet , glonowy lub cokolwiek będę potrzebował zasilone z drugiej pompy 

uff mam nadzieje ze przejrzyście napisałem 

Hoom

Hoom

Akwarium będzie miało 120cmx76cm  wysokość prawdopodobnie 60cm 

za względu na to ze będzie dość szerokie wymyśliłem sobie ze sump zrobię na maksymalna możliwa szerokość a długość około 30 cm krótsza niż akwarium  . By zmieścić graty 

co do samego sumpa będzie on miał trzy przegrody w pierwszej clarisea + odpieniacz , druga tylko skala bez glonow , itd. Trzecia będzie przedzielona na dwie części w jednej będzie dolewka Max 10-15 litrów ( dolewka bezpośrednia z filtra ro ) i druga cześć trzeciej przegrody dwie pompy , jedna powrotu a druga do zasilenia wszystkich reaktorów . 

Przegroda druga będzie przykryta szybą a na niej będą reaktory biopallet , glonowy lub cokolwiek będę potrzebował zasilone z drugiej pompy 

uff mam nadzieje ze przejrzyście napisałem 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.