Skocz do zawartości

Historia edycji

wolan91

wolan91

Godzinę temu, kudłaty napisał:

Czy ten miernik działa dobrze? Miałem 2 takie i pomimo kalibracji nie działały prawidłowo.  I czy  próbowałeś zmniejszyć pH w reaktorze? Mam inny reaktor i inny zasyp ale przy ustawianiu też nie mogłem dojść do ładu przy ph 6.3, dopiero przy ph 6 udało mi się to ogarnąć. Może u Ciebie będzie podobnie.

Miernik nowy kalibrowany 2 tyg temu . Nie mam wpływu na pH w reaktorze. Wysłałem dziś wiadomość do Korallen-Zuchta na temat ich wkładów żeby podał mi jakieś informacje , zobaczymy co odpowie i czy odpowie bo CaribSea nie odpowiada na wiadomości o wkładach ARM

wolan91

wolan91

Czy ten miernik działa dobrze? Miałem 2 takie i pomimo kalibracji nie działały prawidłowo.  I czy  próbowałeś zmniejszyć pH w reaktorze? Mam inny reaktor i inny zasyp ale przy ustawianiu też nie mogłem dojść do ładu przy ph 6.3, dopiero przy ph 6 udało mi się to ogarnąć. Może u Ciebie będzie podobnie.

Miernik nowy kalibrowany 2 tyg temu . Nie mam wpływu na pH w reaktorze. Wysłałem dziś wiadomość do Korallen-Zuchta na temat ich wkładów żeby podał mi jakieś informacje , zobaczymy co odpowie i czy odpowie bo CaribSea nie odpowiada na wiadomości o wkładach ARM

wolan91

wolan91

Miernik nowy kalibrowany 2 tyg temu . Nie mam wpływu na pH w reaktorze. Wysłałem dziś wiadomość do Korallen-Zuchta na temat ich wkładów żeby podał mi jakieś informacje , zobaczymy co odpowie

wolan91

wolan91

Może tak jest aczkolwiek nie mam wpływu na pH w reaktorze. Wysłałem dziś wiadomość do Korallen-Zuchta na temat ich wkładów żeby podał mi jakieś informacje , zobaczymy co odpowie

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.