Skocz do zawartości

Historia edycji

KrisNH

KrisNH

Witam serdecznie,

ponieważ od jakiegoś czasu nie mogłem sobie poradzić z akwarium i już powoli wychodzę na prostą, dla upewnienia się, postanowiłem zrobić testy wody icp, których wyniki właśnie otrzymałem. I tutaj moja prośba czy możecie mi pomóc je zinterpretować? 

Co jeszcze robię źle, czego powinienem ująć czego dodać?

Dodam, że sól jakiej używam to Hiker Ocen SPS<teraz powoli będę zmieniał na LPS>, podmiana co 7-10 dni 10% wody, balling z AF w proszkach plus mikro i makro AF, dozowanie 3x28 ml. Oświetlenie Pacific sun hyperion r2. 

Wszystkie sugestie mile widziane :) bo niestety moje SPS-y ubolewają, a acry w ogóle nie chcą polipować. 

Pozdrawiam,

Kris. 

Pozdrawiam,

Krzysztof Sitko. 

2.jpg

1.jpg

KrisNH

KrisNH

1.thumb.jpg.18ba695808245cc597bbef112436dfcd.jpgWitam serdecznie,

ponieważ od jakiegoś czasu nie mogłem sobie poradzić z akwarium i już powoli wychodzę na prostą, dla upewnienia się, postanowiłem zrobić testy wody icp, których wyniki właśnie otrzymałem. I tutaj moja prośba czy możecie mi pomóc je zinterpretować? 

Co jeszcze robię źle, czego powinienem ująć czego dodać?

Dodam, że sól jakiej używam to Hiker Ocen SPS<teraz powoli będę zmieniał na LPS>, podmiana co 7-10 dni 10% wody, balling z AF w proszkach plus mikro i makro AF, dozowanie 3x28 ml. Oświetlenie Pacific sun hyperion r2. 

Wszystkie sugestie mile widziane :) bo niestety moje SPS-y ubolewają, a acry w ogóle nie chcą polipować. 

Pozdrawiam,

Kris. 

Pozdrawiam,

Krzysztof Sitko. 

2.jpg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.