Skocz do zawartości

Historia edycji

apper

apper

dale - masz absolutną rację, może ja to źle ubrałem w słowa. Klejenie zbiornika nie podoba mi się bo mam porównanie do innych zbiorników, które miałem. W temacie chciałem zebrać opinie użytkowników, żeby wykonawca nie próbował zbyć mnie argumentem, że wszystko jest OK i "wymyślam" głupoty... Jak widać opinie są miażdżące dla tego wykonu. Nie cieszy mnie to bo wolałbym dostać zbiornik, którym mógłbym się pochwalić.  Co do wyjść jakie podajesz to też masz rację. Biorę pod uwagę dwa ostatnie. To, że nie podałem nazwy producenta to moja chęć zachowania się fair. Szczerze mówiąc nie spotkałem się nigdzie z negatywnymi opiniami na temat zbiorników tej firmy i nie chciałbym szargać ciężko zapracowanej opinii bo być może to co dostałem to wynik jednostkowego przypadku. Mogłem mieć pecha jako jeden na setki... Na etapie realizacji byłem naprawdę zadowolony, dostawałem nawet dodatkowe telefony od wykonawcy w kwestii wykonania. Zrobiło to na mnie dobre wrażenie. Czekam na reakcję firmy i liczę na pozytywne zakończenie. Jeśli dogadam się z wykonawcą to zapytam czy mogę podać nazwę firmy i powiedzieć "firma X zachowała się jak trzeba, naprawiła błąd i ostatecznie mogę ją polecić ze swojej strony".

apper

apper

dale - masz absolutną rację, może ja to źle ubrałem w słowa. Klejenie zbiornika nie podoba mi się bo mam porównanie do innych zbiorników, które miałem. W temacie chciałem zebrać opinie użytkowników, żeby wykonawca nie próbował zbyć mnie argumentem, że wszystko jest OK i "wymyślam" głupoty... Jak widać opinie są miażdżące dla tego wykonu. Nie cieszy mnie to bo wolałbym dostać zbiornik, którym mógłbym się pochwalić.  Co do wyjść jakie podajesz to też masz rację. Biorę pod uwagę dwa ostatnie. To, że nie podałem nazwy producenta to moja chęć zachowania się fair. Szczerze mówiąc nie spotkałem się nigdzie z negatywnymi opiniami na temat zbiorników tej firmy i nie chciałbym szargać i zapracowanej opinii bo być może to co dostałem to wynik jednostkowego przypadku. Mogłem mieć pecha jako jeden na setki... Na etapie realizacji byłem naprawdę zadowolony, dostawałem nawet dodatkowe telefony od wykonawcy w kwestii wykonania. Zrobiło to na mnie dobre wrażenie. Czekam na reakcję firmy i liczę na pozytywne zakończenie. Jeśli dogadam się z wykonawcą to zapytam czy mogę podać nazwę firmy i powiedzieć "firma X zachowała się jak trzeba, naprawiła błąd i ostatecznie mogę ją polecić ze swojej strony".

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.