Skocz do zawartości

Historia edycji

Rezus

Rezus

Tak naprawdę wszystko jest jak było wcześniej z ta różnica ze jest 32 i są łuki. W kominie w sampie mam jeszcze lekko 10-12 cm nad otworem spływu i poziom ten jest staly także nie ma możliwość zassania powietrza z komina. Komin jest oddzielony od reszty sampa przegroda 10cm ale woda z komory przed kominem do Komina się nie przelewa(nie ma spadu) i nie tworzy babli ponieważ poziom wody w kominie i komorze przed nim ma okolo 14 cm wysokości tzn co najmniej 2-3cm woda jest wyżej w obu komorach niż gorna krawędź szyby komina. Jest tak zrobione żeby nie bylo zawirowan i dodatkowo żeby woda po wyłączeniu prądu nie splywala z połowy sampa tylko z komina

Rezus

Rezus

Tak naprawdę wszystko jest jak było wcześniej z ta różnica ze jest 32 i są łuki. W kominie w sampie mam jeszcze lekko 10-12 cm nad otworem spływu i poziom ten jest staly także nie ma możliwość zassania powietrza z komina. Komin jest oddzielony od reszty sampa przegroda 10cm ale woda z komory przed kominem do Komina się nie przelewa i nie tworzy babli ponieważ poziom wody w kominie i komorze przed nim ma okolo 14 cm wysokości tzn co najmniej 2-3cm woda jest wyżej w obu komorach niż gorna krawędź szyby komina. Jest tak zrobione żeby nie bylo zawirowan i dodatkowo żeby woda po wyłączeniu prądu nie splywala z połowy sampa tylko z komina

Rezus

Rezus

Tak naprawdę wszystko jest jak było wcześniej z ta różnica ze jest 32 i są łuki. W kominie w sampie mam jeszcze lekko 10-12 cm nad otworem spływu i poziom ten jest staly także nie ma możliwość zassania powietrza z komina. Komin jest oddzielony od reszty sampa przegroda 10cm ale woda z komory przed samo do Konina się nie przelewa i nie tworzy babli ponieważ poziom wody w kominie i komorze przed nim ma okolo 14 cm wysokości tzn co najmniej 2-3cm woda jest wyżej w obu komorach niż gorna krawędź szyby komina. Jest tak zrobione żeby nie bylo zawirowan i dodatkowo żeby woda po wyłączeniu prądu nie splywala z połowy sampa tylko z komina

Rezus

Rezus

Tak naprawdę wszystko jest jak było wcześniej z ta różnica ze jest 32 i są łuki. W kominie w sampie mam jeszcze lekko 10-12 cm nad otworem spływu i poziom ten jest staly także nie ma możliwość zassania powietrza z komina. Komin jest oddzielony od reszty sampa przegroda 10cm ale woda z sampa do Konina się nie przelewa i nie tworzy babli ponieważ poziom wody w kominie i komorze przed nim ma okolo 14 cm wysokości tzn co najmniej 2-3cm woda jest wyżej w obu komorach niż gorna krawędź szyby komina. Jest tak zrobione żeby nie bylo zawirowan i dodatkowo żeby woda po wyłączeniu prądu nie splywala z połowy sampa tylko z komina

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.