Skocz do zawartości

Historia edycji

Rezus

Rezus

Dziś robiłem testy 

Zasolenie 1.024, po4-0, no3-5,kh-9, ph-8.1. Myślę że troszkę warto podnieść no3 tylko jak?'za mało karmię? Miekkie się pompuja raz więcej  raz mniej, na noc wszyscy się zamykają ale ukwial to Przeginia. Mało co nie pęknie i jest tak praktycznie cały czas z wyjątkiem nocy. Trochę podróżował ale zawsze wraca w to samo miejsce. Dziwne bo jest dość zaciemnione. W pon dokladam do moich ledow dwie świetlówki ati actinic 39w. Proszę mi pomoc z pytaniami wyżej/ wyrazić opinię. Pierwsze jakiekolwiek w życiu akwarium także zero doświadczeń 

Rezus

Rezus

Dziś robiłem testy 

Zasolenie 1.024, po4-0, no3-5,kh-9, ph-8.1. Myślę że troszkę warto podnieść no3 tylko jak?'za mało karmię? Miekkie się pompuja raz więcej  raz mniej, na noc wszyscy się zamykają ale ukwial to Przeginia. Mało co nie pęknie i jest tak praktycznie cały czas z wyjątkiem nocy. Trochę podróżował ale zawsze wraca w to samo miejsce. Dziwne bo jest dość zamienione. W pon dokladam do moich ledow dwie świetlówki ati actinic 39w. Proszę mi pomoc z pytaniami wyżej/ wyrazić opinię. Pierwsze jakiekolwiek w życiu akwarium także zero doświadczeń 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.