Skocz do zawartości

Historia edycji

Rezus

Rezus

Wczoraj calustrea w południe i wieczorem wyglądała jak na zdjęciu wyżej. Po zgłoszeniu światła dostała papu(kryl,suche,phytomix). Dziś rano wygląd już tak[emoji7] no to powtórka i znowu dostała papu. Nie była karmiona z 20 dni bo od około tylu nie widziałem jej polipow. Chyba zaczyna wracać[emoji846]

Do zbiornika wczoraj trafili: krewetka czyszczaca, sexy krewetka, rhodactis green fluo, ricordea orange fluo, kilka ślimaków stomatella i kawałek żywej skaly tętniącej życiem. A propo drobnego życia. Od jakiegoś czasu mam setki małych robaczkow na piasku koloru raczej szarego wielkości 0.2mm. Zdjęcia nie zrobię bo nie mam mikroskopu[emoji6] może ktoś ma pomysł i może mnie na kierować? Ogólnie chce wiedzieć tylko czy szkodnik czy nie. Ogólnie robaczki wychodzą tylko w nocy a1c86745de5b8dadb5c0553a0ee399dc.jpg

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Rezus

Rezus

Wczoraj calustrea w południe i wieczorem wyglądała jak na zdjęciu wyżej. Po zgłoszeniu światła dostała papu(kryl,suche,phytomix). Dziś rano wygląd już tak[emoji7] no to powtórka i znowu dostała papu. Nie była karmiona z 20 dni bo od około tylu nie widziałem jej polipow. Chyba zaczyna wracać[emoji846]

Do zbiornika wczoraj trafili: krewetka czyszczaca, sexy krewetka, rhodactis green fluo, ricordea orange fluo, kilka ślimaków stomatella i kawałek żywej skaly tętniącej życiem. A propo drobnego życia. Od jakiegoś czasu mam setki małych robaczkow na piasku koloru raczej szarego wielkości 0.2mm. Zdjęcia nie zrobię bo nie mam mikroskopu[emoji6] może ktoś ma pomysł i może mnie na kierować? Ogólnie chce wiedzieć tylko czy szkodnik czy nie a1c86745de5b8dadb5c0553a0ee399dc.jpg

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.