Skocz do zawartości

Historia edycji

LYSERpL

LYSERpL

Godzinę temu, junior13 napisał:

Napisz od kiedy zaczęły się problemy ,jak było wczrsniej i zrób fote akwarium 

Ciezko powiedzieć od kiedy. Wczesniej robiłem testy salifertem I wychodziło ok 0,2. Zdziwiło mnie to że czasami test jednego dnia pokazywał 0,2, kolejnego zamykał skalę. I wtedy zaczelo się mierzenie Hanną. Testy w akwarium robiłem raczej z doskoku i nieregularnie, wychodziłem z założenia że skoro wszystko żyje ( poza sps ktorych na razie i tak nie planuję) to nie ma powodu do stresowania się. 

akwarium.jpg fotka sprzed dołożenia falowników

LYSERpL

LYSERpL

Ciezko powiedzieć od kiedy. Wczesniej robiłem testy salifertem I wychodziło ok 0,2. Zdziwiło mnie to że czasami test jednego dnia pokazywał 0,2, kolejnego zamykał skalę. I wtedy zaczelo się mierzenie Hanną. Testy w akwarium robiłem raczej z doskoku i nieregularnie, wychodziłem z założenia że skoro wszystko żyje ( poza sps ktorych na razie i tak nie planuję) to nie ma powodu do stresowania się. 

akwarium.jpg

LYSERpL

LYSERpL

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.