Skocz do zawartości

Historia edycji

erni20133

erni20133

Babka spełniła oczekiwania moje w 100% czy jest za duża? Ma z 6 cm a rośnie do 11 cm ? Myślę że jak trochę podrośnie to wymienie ją na mniejszą tak jak Salariasa który ma z 5cm  ale narazie chyba nie są za duże... jak na 64 l 

Glony czekać? Wolę żeby któreś zwierzątko zjadło mi te glony tylko jakie się podejmie ? Cały czas liczę na slariasa że w końcu zaatakuje glony jak się tylko zaklimatyzuje....

Właściwie co to jest za rodzaj glonów???

20190722_070314-2124x1195.jpg

erni20133

erni20133

Babka spełniła oczekiwania moje w 100% czy jest za duża? Ma z 6 cm a rośnie do 11 cm ? Myślę że jak trochę podrośnie to wymienie ją na mniejszą tak jak Salariasa który ma z 5cm  ale narazie chyba nie są za duże... jak na 64 l 

Glony czekać? Wolę żeby któreś zwierzątko zjadło mi te glony tylko jakie się podejmie ? Cały czas liczę na slariasa że w końcu zaatakuje glony jak się tylko zaklimatyzuje....

erni20133

erni20133

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.