Skocz do zawartości

Historia edycji

Luk

Luk

12 minut temu, Sygen napisał:

ogranicznik został wymieniony na nowy czytamy czytamy 

miałem na myśli stary ogranicznik który uszkodził membrane... czytamy czytamy ;)

6 minut temu, Nik@ napisał:

Tds kranowki to jakieś 123, wokół tej wartości oscyluje. 

Tak, był zatkany, ale wymiana ogranicznika nie rozwiązała problemu. Prawdopodobnie przez zatkany ogranicznik i niewlasciwe uruchomienie filtra po wymianie wkladow uwalilam niechcący nowa membranę. Wszystkie testy wykazały, że teraz wina skupia się na membranie .  Obecnie się zastanawiam, jaką kupić.   

Nik@ a wiesz moze jakie ciśnienie masz w kranie ? czy masz moze pompę podnoszącą ciśnienie ? Ciekawi mnie jakie ciśnienie uszkodziło Ci tą memnrane...

Luk

Luk

7 minut temu, Sygen napisał:

ogranicznik został wymieniony na nowy czytamy czytamy 

miałem na myśli stary ogranicznik który uszkodził membrane... czytamy czytamy ;)

5 minut temu, Nik@ napisał:

Tds kranowki to jakieś 123, wokół tej wartości oscyluje. 

Tak, był zatkany, ale wymiana ogranicznika nie rozwiązała problemu. Prawdopodobnie przez zatkany ogranicznik i niewlasciwe uruchomienie filtra po wymianie wkladow uwalilam niechcący nowa membranę. Wszystkie testy wykazały, że teraz wina skupia się na membranie .  Obecnie się zastanawiam, jaką kupić.   

Nik@ a wiesz moze jakie ciśnienie masz w kranie ? czy masz moze pompę podnoszącą ciśnienie ?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.