Udało mi się dzisiaj złapać chlorka w pułpakę. Z akwarium zabrałbym go jutro około 16. Jak myślicie, czy nic mu się nie stanie jak będzie siedział w pułapce w akwarium przez dobę? Pułapka ma dziurki i jest w przepływ wody. Nie zejdzie na zawał ze stresu?
Historia edycji
Udało mi się dzisiaj złapać chlorka w pułpakę. Z akwarium zabrałbym go jutro około 16. Jak myślicie, czy nic mu się nie stanie jak będzie siedział w pułapce w akwarium przez dobę? Pułapka ma dziurki i jest w przepływ wody. Nie zejdzie na zawał?
Udało mi się dzisiaj złapać chlorka w pułpakę. Z akwarium zabrałbym go jutro około 16. Jak myślicie, czy nic mu się nie stanie jak będzie siedział w pułapce w akwarium przez dobę? Pułapka ma dziurki i jest w przepływ wody. Nie zejdzie na zawał przez tą dobę?
Udało mi się dzisiaj złapać chlorka w pułpakę. Z akwarium zabrałbym go jutro około 16. Jak myślicie, czy nic mu się nie stanie jak będzie siedział w pułapce w akwarium przez dobę? Pułapka ma dziurki i jest w przepływ wody. Nie zejdzie na zawał przez tą dobę?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.