Skocz do zawartości

Historia edycji

_Artur_

_Artur_

Udało mi się dzisiaj złapać chlorka w pułpakę. Z akwarium zabrałbym go jutro około 16. Jak myślicie, czy nic mu się nie stanie jak będzie siedział w pułapce w akwarium przez dobę? Pułapka ma dziurki i jest w przepływ wody. Nie zejdzie na zawał ze stresu?

_Artur_

_Artur_

Udało mi się dzisiaj złapać chlorka w pułpakę. Z akwarium zabrałbym go jutro około 16. Jak myślicie, czy nic mu się nie stanie jak będzie siedział w pułapce w akwarium przez dobę? Pułapka ma dziurki i jest w przepływ wody. Nie zejdzie na zawał?

_Artur_

_Artur_

Udało mi się dzisiaj złapać chlorka w pułpakę. Z akwarium zabrałbym go jutro około 16. Jak myślicie, czy nic mu się nie stanie jak będzie siedział w pułapce w akwarium przez dobę? Pułapka ma dziurki i jest w przepływ wody. Nie zejdzie na zawał przez tą dobę?

_Artur_

_Artur_

Udało mi się dzisiaj złapać chlorka w pułpakę. Z akwarium zabrałbym go jutro około 16. Jak myślicie, czy nic mu się nie stanie jak będzie siedział w pułapce w akwarium przez dobę? Pułapka ma dziurki i jest w przepływ wody. Nie zejdzie na zawał przez tą dobę?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.