Skocz do zawartości

Historia edycji

Leonkrwawy

Leonkrwawy

Zabieram sie do klejenia powrotu z bypassem. Prosze o porade czy skleic to tak jak na rysunku. Po jednym zaworze na powrocie i bypassie i w normalnym uzytkowaniu oba zawory otwarte zeby woda sie nie zastala w lampie czy dodac jeszcze jeden zawor za lampa uv? 

Mam zamiar uzywac lampy tylko jak sie cos bedzie dziac, nie caly czas.

Nie znalazlem u siebie rury 25mm a do erybki mam 80 km, wiec uzylem rury 3/4 cala do zimnej wody na klejenie.

I jeszcze wazniejsze pytanie. Aktualnie jestem w posiadaniu lampy 3w z aquaela (universal uv-c sterilizer). Nada sie do tego baniaka czy lepiej leciec po cos mocniejszego?

20190716-144508.jpg

Leonkrwawy

Leonkrwawy

Zabieram sie do klejenia powrotu z bypassem. Prosze o porade czy skleic to tak jak na rysunku. Po jednym zaworze na powrocie i bypassie i w normalnym uzytkowaniu oba zawory otwarte zeby woda sie nie zastala w lampie czy dodac jeszcze jeden zawor za lampa uv? 

Nie znalazlem u siebie rury 25mm a do erybki mam 80 km, wiec uzylem rury 3/4 cala do zimnej wody na klejenie.

20190716-144508.jpg

Leonkrwawy

Leonkrwawy

20190716-144508.jpg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.