thomas516 Zgłoś Napisano 18 Lipca 2019 Pytanie dotyczy kupna babki ale która ma nie duże rozmiary i nie kopie zbyt mocno, potrzebuję jakiejś do w ruszania podłoża ale nie chce burzy piaskowe i przerytego akwa bo to już z jedną przerobiłem, zrobiła mi porządna górę piachu za skałami, rozgwiazda odpada, ślimaki zakopuja się i siedzą w miejscu. Cytuj akwarium AQUAEL glossy 80x35x53 125L, ok.11LR,10LS, odpieniacz i filtr tunze reef pack 250, cyrkulacja, 2x jebao RW-4, oświetlenie led retro fit 3x 16w actinic. reaktor glonowy 2,5L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jointela Zgłoś Napisano 18 Lipca 2019 Sexgutata spokojna przesiewa ale bez szału. Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Obecny zbiornik 142,5 + PANEL http://nano-reef.pl/forums/topic/107060-142-5-panel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fannadil Zgłoś Napisano 18 Lipca 2019 Muralis jest bardzo spokojny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hellu Zgłoś Napisano 18 Lipca 2019 Signigobius biocellatus jest uwazana za bardzo spokojna babke, ale trudniej ja wykarmic niz te babki z rodzaju valenciennea Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thomas516 Zgłoś Napisano 18 Lipca 2019 Ok dzięki, taka zakupie Signigobius odpada niestety a jest piękna, mam dość spory ruch wody więc był by problem z jej karmieniem, poza tym moje ryby są dość duże więc pokarm też mały nie jest Zdecyduje się na sexgutata Cytuj akwarium AQUAEL glossy 80x35x53 125L, ok.11LR,10LS, odpieniacz i filtr tunze reef pack 250, cyrkulacja, 2x jebao RW-4, oświetlenie led retro fit 3x 16w actinic. reaktor glonowy 2,5L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach