Fikzzit Zgłoś Napisano 23 Lipca 2019 Witam z dnia na dzień dosłownie jedna noc była piękna i obecnie nie mam pojęcia co się stało proszę o pomoc https://zapodaj.net/cadf2719de1f7.jpg.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BitaSmietana Zgłoś Napisano 23 Lipca 2019 (edytowane) Miałem podobną sytuację, okazało się że kupiłem i wsadziłem do baniaka najdroższy pokarm dla ryb jaki tylko mogłem :-D Edytowane 23 Lipca 2019 przez BitaSmietana (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fikzzit Zgłoś Napisano 23 Lipca 2019 Ale ja mam dwa mandaryny i pterois volantis xd z czego wolantis karmie rybami a mandaryny solidne dawki artemi xd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kb9 Zgłoś Napisano 24 Lipca 2019 jakie masz parametry wody? i jakie miałeś przed ? Cytuj Solniczka a w niej: obieg Jebao, cyrkulacja Maxspect, odpieniacz BK, lampa Maxspect, dolewka Levelautomatic Milestone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość michalfa Zgłoś Napisano 24 Lipca 2019 Wieloszczety mogły ją zjeść albo PO4 zabić. Z moich obserwacji wynika, że PO4 0,08 i zaczynają się problemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fikzzit Zgłoś Napisano 31 Lipca 2019 Przepraszam że tak późno ale nie było mnie. Macica odkleiła się od skaly xenia ją drażniła przez co wieloszczet ja zeżarł czyli mój błąd a parametry są perfecto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach