Skocz do zawartości
cop909

Canon D 30

Rekomendowane odpowiedzi

Gdzieś kiedyś udzielałem się na temat wyboru aparatu fot. dziś kupiłem w sklepie Cano EOS 30 D, :). wybór nadal macie między ...., i tak zostaję przy swoim:). Zdjęcia robi zaje.....fajne a ktoś mi mądry pisał że to nie aparat jest tu podstawą...pozdrawiam GO !!!!!!!!!!!...niech tak myśli dalej

c63ba191b16df5b9f04b687b9ed94668u295a276.png

730 w obiegu, Red Skim 200, HQI 3x150 - T5 2x 80,profilux III, AIO, IO, skały 28 kg i bez piachu.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to jest dział ogólny AKWARYSTYKI

przesuwam topic do działu fotografia.

/Wroga należy zabić z dużej odległości, najlepiej strzałem w plecy. O honor trzeba dbać wśród przyjaciół/ GG 314576, SKYPE: piotr_i_zona e-mail: piotr_jan_rogalskiUSUN @gazeta.pl Warszawa http://www.nano-reef.pl/journal.php?m=page&p=25

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sory i dzięki za pomoc

730 w obiegu, Red Skim 200, HQI 3x150 - T5 2x 80,profilux III, AIO, IO, skały 28 kg i bez piachu.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aparat rzeczywiście świetny, ostatnio robiłem nim foty na imieninach babki i wszystkie wyszły super, a sama babcia wydaje sie o 20 lat młodsza. Zdjęcia które robiłem tydzień wcześniej na 3 ślubie wuja Euzebiusz minoltą 7D wyszły dużo słabiej ludzie jacyś koślawi i w ogóle nie oddają klimatu.

pozdr...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Barty bo na ur. babki nie pilaes a na slubie tak,dlatego wszyscy ci sie wydawali koslawi:D:D:D.

chociaz jak piszesz ze babcia wygladala 20 lat mlodziej....to sam juz nie wiem gdzie byla lepsza impreza?

od 17 wrzesnia 2009 akwarium zlikwidowane...ale kiedys wroce...:-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Darekn12 :

Barty ba na ur babki

Co to jest " ba na ur " ???

jakby to widział prof. Miodek, to spadłby z krzesła :)

Oczywiście wiem "co poeta miał na myśli",

ale tak to jest, gdy operuje się skrótami i pomija znaki interpunkcyjne :D

/Wroga należy zabić z dużej odległości, najlepiej strzałem w plecy. O honor trzeba dbać wśród przyjaciół/ GG 314576, SKYPE: piotr_i_zona e-mail: piotr_jan_rogalskiUSUN @gazeta.pl Warszawa http://www.nano-reef.pl/journal.php?m=page&p=25

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MariuszP :

Gdzieś kiedyś udzielałem się na temat wyboru aparatu fot. dziś kupiłem w sklepie Cano EOS 30 D, :). wybór nadal macie między ...., i tak zostaję przy swoim:). Zdjęcia robi zaje.....fajne a ktoś mi mądry pisał że to nie aparat jest tu podstawą...pozdrawiam GO !!!!!!!!!!!...niech tak myśli dalej

nie wiem czy masz mnie na myśli, ale ja się pod tymi słowami podpisuję w 100%. Sm posiadam niezły już aparat nikona D200 i wierz mi że nawet z takiego sprzetu możesz wyprodukaowąc kupę a nie dobre zdjęcie. Sprawa naprawdę leży po stronie fotografującego. Pytanie jeszcze czego oczekujesz od fotografii, bo jeżeli tylko archiwizacji wydarzeń typu u cioci na imieninach to wyciągasz armatę na muchy :D

niestety bez akwarium :( ale strasznie tęsknię

"opis moich ex-akwariów http://alexkoz.ovh.org/akwarium/index.html"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie o Ciebie chodziło, wiem co masz na myśli, teraz jeszcze z 10 tyś. zł na dobre obiektywy... Tak serio wiem że i przy tym aparacie można spieprzyć zdjęcia a nie różnią się one od tych robionych na cyfrówkach za 400 zł. Już się przejechałem i instr.w ruch poszła.... ALe już kumam/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a i co "do czego mi jest potrzebny" zdjęcia mikro-ryby owady itp, portret i krajobraz. Jestem na etapie....a sam nie wiem tego jest dużo, ładnie robię zbliżenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.