natan2012 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2019 A jak z parametrami po karmieniu koralowcow??? Akwarium młode i mam obawy, że biologia nie jest jeszcze gotowa by sobie poradzić z dodatkowym obciążeniem. Kiedyś też popełniłem ten błąd w mojej pierwszej solniczce i zafundowałem sobie mega wysyp glonów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal322 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2019 W dniu 12.11.2019 o 23:16, natan2012 napisał: A jak z parametrami po karmieniu koralowcow??? Akwarium młode i mam obawy, że biologia nie jest jeszcze gotowa by sobie poradzić z dodatkowym obciążeniem. Kiedyś też popełniłem ten błąd w mojej pierwszej solniczce i zafundowałem sobie mega wysyp glonów Staram się karmić bardzo małymi porcjami, ale nawet wcześniej po karmieniu parametry były niezmienne, do czasu awarii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal322 Zgłoś Napisano 19 Listopada 2019 Klejenie korali w moim wykonaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal322 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2021 (edytowane) Pozmieniało się Edytowane 16 Sierpnia 2021 przez michal322 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach