Skocz do zawartości

Historia edycji

Hoom

Hoom

54 minuty temu, dadario napisał:

@Hoom
1. Myślę, że doświadczenie Przemka i ilość wykonanych przez niego zbiorników daje pewną gwarancję, na to, że szkło jest bezpieczne. 
2. Strona lakierowana nie ma kontaktu z wodą. Są one doklejone do zwykłych formatek szklanych... 

A nie przelewa sie woda górą tam nic nie jest doklejone . Pytam z ciekawości bo ja już mam antisol . Silikon do farby tez słabo trzyma wiec chyba jest ona klejona na krawędziach bocznych do ścian sumpa a na krawędzi górnej nic nie ma , chyba ze sie mylę . Antisol ma jednak tą wadę ze ilość przepuszczającego światła zależy od grubości szyby i nigdy to nie będzie 100% . Jednak zaletą jest ze barwione jest na wskroś wiec nic nie odda do wody 

Hoom

Hoom

30 minut temu, dadario napisał:

@Hoom
1. Myślę, że doświadczenie Przemka i ilość wykonanych przez niego zbiorników daje pewną gwarancję, na to, że szkło jest bezpieczne. 
2. Strona lakierowana nie ma kontaktu z wodą. Są one doklejone do zwykłych formatek szklanych... 

A nie przelewa sie woda górą tam nic nie jest doklejone . Pytam z ciekawości bo ja już mam antisol . Silikon do farby tez słabo trzyma wiec chyba jest ona klejona na krawędziach bocznych do ścian sumpa i na krawędzi górnej nic nie ma , chyba ze sie mylę 

Hoom

Hoom

23 minuty temu, dadario napisał:

@Hoom

A nie przelewa sie woda górą tam nic nie jest doklejone . Pytam z ciekawości bo ja już mam antisol . Silikon do farby tez słabo trzyma wiec chyba jest ona klejona na krawędziach bocznych do ścian sampa i na krawędzi górnej nic nie ma , chyba ze sie mylę 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.