Skocz do zawartości

Historia edycji

rafal83

rafal83

Jeżeli chodzi o hałas to przyznam, że mało ją słychać. Czasami zdarza mi się usnąć w pokoju obok akwarium (obecnie jakieś 2-3m od głowy).

Wydajność... Podnosi wodę na jakieś 1,5m. Wlot pionowo w dół i potrafi przesuwać piasek. Nie ustawiałem jej z tego co pamiętam na max tylko jakieś 3/4 mocy. Musiałbym w sumpie trochę skałę przełożyć żeby się upewnić.

IMG_20200826_165714.jpg

Właśnie odebrałem drugi falownik. Oba są połączone razem - przewód musiałem dokupić bo w zestawie nie ma.

rafal83

rafal83

Jeżeli chodzi o hałas to przyznam, że mało ją słychać. Czasami zdarza mi się usnąć w pokoju obok akwarium (obecnie jakieś 2-3m od głowy).

Wydajność... Podnosi wodę na jakieś 1,5m. Wlot pionowo w dół i potrafi przesuwać piasek. Nie ustawiałem jej z tego co pamiętam na max tylko jakieś 3/4 mocy. Musiałbym w sumpie trochę skałę przełożyć żeby się upewnić.

IMG_20200826_165714.jpg

rafal83

rafal83

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.