Gibbon Zgłoś Napisano 25 Września 2019 Hi. Mieszkam niedaleko Edynburga i zaczynam przygodę z akwarystyką morską. I tutaj napotkałem na mały problem. Nie ma w pobliżu żadnego sklepu z akcesoriami i życiem typowo do akwarium morskiego. Są sklepy ale tylko z rybkami słodkowodnymi Mam nadzieję, że ktoś z forumowiczów mieszka w Szkocji w w/w okolicach i może podać mi adres sklepu gdzie mógłbym zakupić jakieś życie lub akcesoria do akwarium morskiego. Z góry dzięki. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturo Zgłoś Napisano 25 Września 2019 Witam,jak jeździłem z ładunkami do Glasgow to bliziutko miałem do sklepu Waterworld Aquatics.Mały sklep ale wybór był dość dobry.sklep zadbany,ładnie w baniakach czyściutko.Adres to : 232 Paisley Rd W, Glasgow G51 1NE.Dzielnica Cessnock,a specyficzny znak to przed samym sklepem stoi popielaty fotoradar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gibbon Zgłoś Napisano 25 Września 2019 Wielkie dzięki, sprawdziłem i sklep jest oddalony ode mnie 45 min drogi. Mam nadzieję że przy zakupie mrożonek czy jakichkolwiek zwierzaków bezpiecznie dowioze wszystko do domu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach