Skocz do zawartości
dawidowski

[Z] pompe atman at-203 na 2 mniejsze

Rekomendowane odpowiedzi

tak jak w temacie chętnie wymienie pompe na 2 mniejsze o wydajności ok 700 l/h każda (lub nawet 1 + dopłata lub sprzedam tą). pompa ta posiada wirnik z osią ceramiczną wydajność 2200 l/h podnoszenie realne do ok 2m oraz posiadam częsci do niej z poprzedniej

#NAZWA?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio, chyba przedwczoraj, znalazłem w szafce pompkę Atman At-202. Umyłem w occie z wapiennych i teraz leży niepotrzebna. Nie wiem jaką ma wydajność ale to chyba można sprawdzić w necie. Jakby co, to leży w Częstochowie. Miałem też jeszcze jakąś ok. 900l/h ale teraz nie mogę jej znaleźć.

Zapomniałem dodać wyraźnie, że pompka jest do wzięcia za darmo, no najwyżej za "co łaska".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to jeśli masz 2 pompki to możemy sie wymienić 2 twoje za 1 moją - jeśli chcesz oczywiście

jeśli chcesz oddać to oczywiście zwracam ci koszty wysłania + kwota jaką ustalisz - wolałbym sie jednak wymienić

wszelkie propozycje rozważe

#NAZWA?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z kolei wolę oddać pompkę komuś, komu się przyda niż trzymać ją w szufladzie. Zróbmy tak: wolisz się wymienić więc jeśli znajdę drugą to się zamienimy a jeśli nie to dam ci moją i będę miał u ciebie piwo jak się kiedyś spotkamy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

okej :) zacznij poszukiwania 2-giej pompki i za kilka dni daj znać co i jak

po poszukiwaniach w internecie wyszło mi ze at 202 ma 1200 l/h a ta moja 203 2000 l/h natomiast na pudełku pisze ze ta twoja ma wydajność 600l/h i moc 8 watt sprawdz jeszcze jaka ma moc i mi napisz bo wnioskuje z tego ze była zmiana w produkcji.

#NAZWA?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.