Skocz do zawartości

Historia edycji

Spar7an

Spar7an

2 godziny temu, JerzyB napisał:

Witam

Każdy statecznik 2X80W będzie dobry ,jeśli wejdzie w obudowę  lampy. Na stateczniku powinien być schemat połączeń .

Pozdrawiam

Owszem jest tyle że jak mówi korabol jest na kablu. Ciężko mówić że to statecznik bardziej wygląda na zasilacz. Nie wiem czy dodatkowo coś w lampie jest statecznik czy tylko ten układ pełni rolę zapłonu. Biorę się za rozbieranie lampy to się dowiem. Jak dodawać zdjęcia? Może wtedy będzie łatwiej coś doradzić.

Rozkręciłem lampę i wewnątrz nie ma nic oprócz kabli i świetlówek. Ten układ w zasilaczu pełni rolę statecznika.

Spar7an

Spar7an

2 godziny temu, JerzyB napisał:

Witam

Każdy statecznik 2X80W będzie dobry ,jeśli wejdzie w obudowę  lampy. Na stateczniku powinien być schemat połączeń .

Pozdrawiam

Owszem jest tyle że jak mówi korali jest na kablu. Ciężko mówić że to statecznik bardziej wygląda na zasilacz. Nie wiem czy dodatkowo coś w lampie jest statecznik czy tylko ten układ pełni rolę zapłonu. Biorę się za rozbieranie lampy to się dowiem. Jak dodawać zdjęcia? Może wtedy będzie łatwiej coś doradzić.

Rozkręciłem lampę i wewnątrz nie ma nic oprócz kabli i świetlówek. Ten układ w zasilaczu pełni rolę statecznika.

Spar7an

Spar7an

1 godzinę temu, JerzyB napisał:

Witam

Pozdrawiam

Owszem jest tyle że jak mówi korali jest na kablu. Ciężko mówić że to statecznik bardziej wygląda na zasilacz. Nie wiem czy dodatkowo coś w lampie jest statecznik czy tylko ten układ pełni rolę zapłonu. Biorę się za rozbieranie lampy to się dowiem. Jak dodawać zdjęcia? Może wtedy będzie łatwiej coś doradzić.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.