Skocz do zawartości

Historia edycji

Andrar

Andrar

Witam..a ja napiszę tak...pewno nie ma to nic wspólnego z tym tematem...ale trzymalem to w sobie dosc sporo czasu..obecnie nie mieszkam w polsce...mieszkam w irlandii...tu na miejscu poleciłem lampy Pacific sun 2 miejscowym..o co chodzi zarówno oni jak i ja mieliśmy prblemy z osłonami do led...przepiękne dziury...zarówno on jak i ona "machnęli ręką i powiedzieli że się ZDARZA".....ja zadzonilem do serwisu ps...i uslyszlem za 2 szybki 150-170 zł plus przesyłka...tak mieliśmy problemy ...dlatego teraz stosujemy tylko szkło...odwiedziłem miejscowego szklarza .. powiedział...daj 2 e do puszki ....

Chodzi mi o to że ja musiałem się wstydzic za ps...bo ps jako firma po 10-18 miesiącach użytkowania lamp powinna przyznać się do błędu i sama wymienić użytkownika osłonę na szklo nie wolac chorych kwot....to tylko przykład..jeden z wielu....naprawdę jak polecalem tak teraz się nie odzywam..

Andrar

Andrar

Witam..a ja napiszę tak...pewno nie ma to nic wspólnego z tym tematem...ale trzymalem to w sobie dosc sporo czasu..obecnie nie mieszkam w polsce...mieszkam w irlandii...tu na miejscu poleciłem lampy Pacific sun 2 miejscowym..o co chodzi zarówno oni jak i ja mieliśmy prblemy z osłonami do led...przepiękne dziury...zarówno on jak i ona "machnęli ręką i powiedzieli że się ZDARZA".....ja zadzonilem do serwisu ps...i uslyszlem za 2 szybki 150-170 zł plus przesyłka...tak mieliśmy problemy ...dlatego teraz stosujemy tylko szkło...odwiedziłem miejscowego szklarza .. powiedział...daj 2 e do puszki ....

Chodzi mi o to że ja musiałem się wstydzic za ps...bo ps jako firma po 10-18 miesiącach użytkowania łapmy powinna przyznać się do błędu i sama wymienić użytkownika szybko na szklane a nie wolac chorych krot....to tylko przykład..jeden z wielu....naprawdę jak polecalem tak teraz się nie odzywam..

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.