Skocz do zawartości

Historia edycji

erni20133

erni20133

12 godzin temu, Sagerrak1 napisał:

Proponuję prawy górny róg szyby 10cm pod taflą, skierowany na środek szyby przedniej lekko do góry. Zachaczy taflę, odbije się od przedniej szyby i pomiesza całość. 

Wlaśnie tak mam , ale patrząc po koralach to coś słabo kręci ogólnie wodę i tafla prawie nie faluje, piasek szybko się brudzi obawiam się że mogłem kupić koralia 1600 ...  albo ustawić ją, na przodzie nie chcę ją umieszczać  ...... 

Kurczę jednak mam lewy gorny róg pomyłka.... z prawej mam grzałke

erni20133

erni20133

Proponuję prawy górny róg szyby 10cm pod taflą, skierowany na środek szyby przedniej lekko do góry. Zachaczy taflę, odbije się od przedniej szyby i pomiesza całość. 

Wlaśnie tak mam , ale patrząc po koralach to coś słabo kręci ogólnie wodę i tafla prawie nie faluje, piasek szybko się brudzi obawiam się że mogłem kupić koralia 1600 ...  albo ustawić ją, na przodzie nie chcę ją umieszczać  ...... 

Kurczę jednak mam lewy gorny róg pomyłka....

erni20133

erni20133

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.