Skocz do zawartości

Historia edycji

Hoom

Hoom

ja Mam około 40 kilo RRR kupione do nowego akwarium  z tego włożyłem z 5 kilo do starego Akwarium  by trochę ją ożywić . Nic mi sie z nią nie dzieje , ale skłamał bym gdybym powiedział ze jest taka idealna . Dla mnie ma kilka wad . Po pierwsze waga , jest bardzo ciężka , przez to bardzo mało porowata . Po drugie duże kawałki łatwo rozpadają sie na mniejsze , wyglada jak by zalewali betonem muszle i różne fragmenty oryginalnej rafy i nie do końca beton solidnie to związał . Nie występuje ten problem w płytkach one są naprawdę mocno zalane i musiałem je rozbijać młotkiem . I ostatni problem który miałem to klejenie tej skaly stone fix AF nie chce to dobrze związać skala jest jak by pomalowana czerwoną farbą i klej nie chce sie z nią związać . Po za tym nic mi narazie nie oddaje do wody i sie nie rozpuszcza 

Hoom

Hoom

ja Mam około 40 kilo RRR kupione do nowego z tego włożyłem z 5 kilo do starego Akwarium  by trochę ją ożywić . Nic mi sie z nią nie dzieje , ale skłamał bym gdybym powiedział ze jest taka idealna . Dla mnie ma kilka wad . Po pierwsze waga , jest bardzo ciężka , przez to bardzo mało porowata . Po drugie duże kawałki łatwo rozpadają sie na mniejsze , wyglada jak by zalewali betonem muszle i różne fragmenty oryginalnej rafy i nie do końca beton solidnie to związał . Nie występuje ten problem w płytkach one są naprawdę mocno zalane i musiałem je rozbijać młotkiem . I ostatni problem który miałem to klejenie tej skaly stone fix AF nie chce to dobrze związać skala jest jak by pomalowana czerwoną farbą i klej nie chce sie z nią związać . Po za tym nic mi narazie nie oddaje do wody i sie nie rozpuszcza 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.