fifek33 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2019 Czy ktoś z Was może używa w.w preparatu i też ma taki problem? Ostatnio zakupiłem i na dnie butelki mam jakby nierozpuszczony cukier który nie chcę się rozpuścić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 5 Listopada 2019 Chlorek potasu się wykrystalizował. Myślę że jakbyś podgrzał to by się znowu rozpuścił. U mnie w tym produkcie AF jest to samo. Ale pytanie podstawowe - miałeś pełną buteleczkę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fifek33 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2019 tak pełna była Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacek_kl Zgłoś Napisano 5 Listopada 2019 Ja używam, to normalne jak pisze Fresz, lekko podgrzać i się rozpuści, ale nawet jak się skrystalizował posiada swoje właściwości. Weryfikowałem to w AF u Pana Grzegorza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach