Skocz do zawartości

Historia edycji

Robteos

Robteos

Witam 
Mam problem z identyfikacją poniższego robactwa robaków, dżdżownice jak próbuje zrobić zdjęcie czy coś przykładam do szybki dojść szybko reagują jakby widziały, siedząc przed akwarium nic nie robiąc chodzą ale jeśli wykonuje się ruch zaraz uciekają lub się chowają
Są one mniej więcej wielkości 3-6mm i szerokości do 1-1,5mm bardzo małego rozmiaru jest to coś.
I patrząc ogółem na skałę jest tego masa. 
Jest w stanie ktoś to zidentyfikować i powiedzieć co to jest i czy jest bezpieczne ? lub jakąś kolejną plagą z która trzeba walczyć.
Do łatwiejszej identyfikacji zostały zaznaczone czerwonymi kręgami. 
DWefQoEl.jpg
7NlvEPpl.jpg
Nqi7O3tl.jpg
Vtzrweeh.jpg

Robteos

Robteos

Witam 
Mam problem z identyfikacją poniższego robactwa robaków, dżdżownice jak próbuje zrobić zdjęcie czy coś przykładam do szybki dojść szybko reagują jakby widziały, siedząc przed akwarium nic nie robiąc chodzą ale jeśli wykonuje się ruch zaraz uciekają lub się chowają
Są one mniej więcej wielkości 3-6mm i szerokości do 1-1,5mm bardzo małego rozmiaru jest to coś.
Jest w stanie ktoś to zidentyfikować i powiedzieć co to jest i czy jest bezpieczne ? lub jakąś kolejną plagą z która trzeba walczyć.
DWefQoEl.jpg
7NlvEPpl.jpg
Nqi7O3tl.jpg
Vtzrweeb.jpg

Robteos

Robteos

Witam 
DWefQoEl.jpg
7NlvEPpl.jpg
Nqi7O3tl.jpg
Vtzrweel.jpg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.