Skocz do zawartości

Historia edycji

fannadil

fannadil

Na moje, na pierwszy rzut oka karmisz za dużo w piasku jako głównego winowajcy bym nie brał... Poza tym co w kaskadzie robi gąbka? Kombinujesz za dużo i to się odbija na akwarium. Ja przy większej obsadzie nie mam nawet jednego absorbera i nie leje wódki.

Twoje doświadczenie z piaskiem kompletnie nic nie udowadnia.

Kolejne pytania które mi się nasuwają jaką lampkę masz? Wiesz o tym że quadri może zostać przemielony przez cyrkulator? Ile masz tego matrixa? Czym mierzysz zasolenie? Podmieniasz wodę? Co to znaczy że podczas przeprowadzki skała i piach zostały wypłukane?

Pierwszy ruch to zmniejsz karmienie do połowy kostki mrożonki na dzień albo nawet trochę mniej, suche sobie daruj w ogóle, albo dawaj albo suche albo mrożone, wszystko z umiarem.

Jeżeli istotnie masz gąbkę w kaskadzie wywal ją i daj na wierzch koszyków watę i ją zmieniaj regularnie.

Co do wódki i vsv niech się wypowie ktoś kto stosuje tą metodę ale moim zdaniem powinieneś podmieniać wodę i dać temu akwarium w spokoju dojrzeć.

fannadil

fannadil

Na moje, na pierwszy rzut oka karmisz za dużo w piasku jako głównego winowajcy bym nie brał... Poza tym co w kaskadzie robi gąbka? Kombinujesz za dużo i to się odbija na akwarium. Ja przy większej obsadzie nie mam nawet jednego absorbera i nie leje wódki.

Kolejne pytania które mi się nasuwają jaką lampkę masz? Wiesz o tym że quadri może zostać przemielony przez cyrkulator? Ile masz tego matrixa? Czym mierzysz zasolenie? Podmieniasz wodę?

Pierwszy ruch to zmniejsz karmienie do połowy kostki mrożonki na dzień albo nawet trochę mniej, suche sobie daruj w ogóle, albo dawaj albo suche albo mrożone, wszystko z umiarem.

Jeżeli istotnie masz gąbkę w kaskadzie wywal ją i daj na wierzch koszyków watę i ją zmieniaj regularnie.

fannadil

fannadil

Na moje na pierwszy rzut oka karmisz za dużo w piasku jako głównego winowajcy bym nie brał... Poza tym co w kaskadzie robi gąbka? Kombinujesz za dużo i to się odbija na akwarium. Ja przy większej obsadzie nie mam nawet jednego absorbera i nie leje wódki.

Kolejne pytania które mi się nasuwa jaką lampkę masz? Wiesz o tym że quadri może zostać przemielony przez cyrkulator? Ile masz tego matrixa? Czym mierzysz zasolenie? Podmieniasz wodę?

fannadil

fannadil

Na moje na pierwszy rzut oka karmisz za dużo w piasku jako głównego winowajcy bym nie brał... Poza tym co w kaskadzie robi gąbka? Kombinujesz za dużo i to się odbija na akwarium. Ja przy większej obsadzie nie mam nawet jednego absorbera i nie leje wódki.

Kolejne pytanie które mi się nasuwa jaką lampkę masz? Wiesz o tym że quadri może zostać przemielony przez cyrkulator? Ile masz tego matrixa? Czym mierzysz zasolenie? Podmieniasz wodę?

fannadil

fannadil

Na moje na pierwszy rzut oka karmisz za dużo w piasku jako glownego winowajcy nie brał... Poza tym co w kaskadzie robi gabka? Kombinujesz za dużo i to sie odbija na akwarium. Ja przy większej obsadzie nie mam nawet jednego absorbera i nie leje wódki.

fannadil

fannadil

Na moje na pierwszy rzut oka karmisz za dużo w piasku jako glownego winowajcy nie brał... Poza tym co w kaskadzie robi gabka? Kombinujesz za dużo i to sie odbija na akwarium. Ja przy większej obsadzie nie mam nawet jednego absorbera i nie leje wódki.

Twoje doświadczenie kompletnie nic nie udowadnia.

fannadil

fannadil

fannadil

fannadil

Na moje na pierwszy rzut oka karmisz za dużo w piasku jako glownego winowajcy nie brał... Poza tym co w kaskadzie robi gabka? Kombinujesz za dużo i to sie odbija na akwarium.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.