Skocz do zawartości

Historia edycji

Bzyk002

Bzyk002

11 minut temu, Słony leszcz napisał:

Ano robię. U mnie to ze wszystkim tak, jak już, to na główkę od razu. Dlatego długo się broniłem przed własnym filtrem i brałem wodę ze sklepu, bo wiedziałem że się zdoktoryzuję, jak swój uruchomię. Żeby nie było, mam też dodatkową puszkę z żywicą i dwa dwupunktowe tds przepływowe (mierzę wodę po prefiltrach, po membranie, po pierwszej DI i po drugiej DI). Dobrze że się przed pompą podnoszącą ciśnienie powstrzymałem, bo myślałem nad nią, a jak się okazuje, ciśnienie mam ok i membrana działa jak złoto. Ot, zboczenie takie, jak coś już jest to musi działać perfekt;-)

No to na bogato, dwa TDSy dwie DI, wszystko płukane. U ciebie to nigdy na końcu nie pokaze wiecej niż zero:P a ja myślałem że przesadzam odpinając DI. Co ile wymieniasz żywice? 

Bzyk002

Bzyk002

8 minut temu, Słony leszcz napisał:

Ano robię. U mnie to ze wszystkim tak, jak już, to na główkę od razu. Dlatego długo się broniłem przed własnym filtrem i brałem wodę ze sklepu, bo wiedziałem że się zdoktoryzuję, jak swój uruchomię. Żeby nie było, mam też dodatkową puszkę z żywicą i dwa dwupunktowe tds przepływowe (mierzę wodę po prefiltrach, po membranie, po pierwszej DI i po drugiej DI). Dobrze że się przed pompą podnoszącą ciśnienie powstrzymałem, bo myślałem nad nią, a jak się okazuje, ciśnienie mam ok i membrana działa jak złoto. Ot, zboczenie takie, jak coś już jest to musi działać perfekt;-)

No to na bogato, dwa TDSy dwie DI, wszystko płukane. U ciebie to nigdy na końcu nie pokaze wiecej niż zero:P a ja myślałem że przesadzam odpinając DI. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.