Faleth92 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2019 Witam. Mam w akwarium ukwiał quadri red i miałem problem z cyjano. Wlałem do akwa Mycosidol z Colombo i coś się z nim stało. Zaczął wędrować i strasznie zmarniał. Wyglada jak flak. W ogóle się nie pompuje. Mogło mu to zaszkodzić. Dodam ze to już trwa dobre 2 tygodnie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sevi74 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2019 Napisz jakie masz parametry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R.I.P Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2019 Ten preparat jest kontrowersyjny i mogłeś ukwiała nim przytruć. Pozostaje ci tylko czekać i obserwować. PK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Faleth92 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2019 Parametry mam wszystkie w normie. Reszta życia ma się dobrze. Jeśli go podtrułem to mogę mu jakoś pomoc?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R.I.P Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2019 Jak masz drugi zbiornik w którym nie używałeś tego preparatu to go tam przerzuć ... jeśli nie to czekaj ... Jeśli już ci zeszło cyjano to rób regularne podmianki i użyj węgla aktywnego. PK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Faleth92 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2019 Z cyjano jest już spokój. Spróbuje z tymi częstszymi podmiankami. Dzięki za pomoc [emoji6]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R.I.P Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2019 ... nie chodzi mi o częste tylko cotygodniowe no chyba że robisz jeszcze rzadziej. PK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach