Skocz do zawartości

Historia edycji

Hoom

Hoom

Nie chce cie przekonywać bo i po co ja wiem swoje a ty przy swoim pozostaniesz . Nie włączam niczego ręcznie w telefonie bo to tak jak piszesz był by bez sens . Mam jedno urządzenie podobne do rutera które przez sieć steruje wszystkim . Np. Na każdym grzejniku mam termostat sterowani przez aplikacje ze smartfona i mogę programować temperaturę , czas jak i dzień tygodnia w jakim ma działać . W sypialni grzejnik mi chodzi tylko 7 godzin jak śpię , nadtepnie wchodzi na potrzymanie na temperaturę około 16 stopni . Wiec proste grzejnik działa tylko 25% czasu na dobę ustawiony raz i zapomniany . Niestety nie ustawisz tego na piecu bo wtedy musisz to zrobić dla całego domu . A na przykład pokój dzienny grzeje mi 12 godzin na dobę . Piec przez to zużywa ponad polowe mniej gazu i to jest fakt

Hoom

Hoom

Nie chce cie przekonywać bo i po co ja wiem swoje a ty przy swoim pozostaniesz . Nie włączam niczego ręcznie w telefonie bo to tak jak piszesz był by bez sens . Mam jedno urządzenie podobne do rutera które przez sieć steruje wszystkim . Np. Na każdym grzejniku mam termostat sterowani przez aplikacje ze smartfona i każdy grzejnik mogę programować temperaturę , czas jak i dzień tygodnia w jakim ma działać . W sypialni grzejnik mi chodzi tylko 7 godzin jak śpię , nadtepnie wchodzi na potrzymanie na temperaturę około 16 stopni . Wiec proste grzejnik działa tylko 25% czasu na dobę ustawiony raz i zapomniany . Niestety nie ustawisz tego na piecu bo wtedy musisz to zrobić dla całego domu . A na przykład pokój dzienny grzeje mi 12 godzin na dobę . Piec przez to zużywa ponad polowe mniej gazu i to jest fakt

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.